Szerkesztővita:Bandy Erzsebet

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt OsvátA 1 évvel ezelőtt a(z) Válasz témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Bandy Erzsebet!
If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál szó szerint ne másolj máshonnan, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: OsvátA vita 2022. október 10., 08:39 (CEST)Válasz

Kedves Osvat A(ttila),
Tegnap kuldtem az alabbi keresemet emailen, miutan mar ketszer kaptam meg a fenti listat. Kerem, hogy az altalanos tajekoztato helyett / mellett adjon egy szemelyes kapcsolat lehetoseget. Nagyon szeretnem megtanulni a szerkesztest es boldogan elmennek a rendezvenyukre oktober 29-en, de erre nincs lehetosegem.
Ettol fuggetlenul nagyon szepen koszonom, hogy a korabbi keresemet teljesitettek es Prof. Dr Kardos Lajosrol kuldott kepet beletettek a rola keszult oldalra. Ezzel kapcsolatban van meg egy kerdesem. Lehet-e a kepet az oldalon javitani es hogyan? Latom ugyanis, hogy van rajta retusalasi hiba es en veletlenul azt kuldtem el ahelyett mint amit a photoshop programmal mar kijavitottam. Ha nem, hat ez is tobb mint ami eddig volt, ill. nem volt.
Ez volt a tegnapi email:
Nagyon koszonom az uzenetet amiben elkuldi azokat az oldalakat amiket at kell olvassak a sikeres szerkeszteshez. Ennek alapjan ujra fogom probalni amit eddig csinaltam, de eltunt es azt irta ki a computer, hogy vandalizmus! Ez vajon mit jelent es miert jelent meg a Dr Hangay (Geroge) Gyorgy szocikkemnel.
Nagyon szeretnek Onnel, vagy a mentorommal aki a TacsiPacsi fedonevet hasznalja telefonon beszelni. Kerem tegye ezt szamomra lehetove es irja meg a telefonszamokat es azt is, hogy melyik idopont alkalmas hogy felhivjam onoket. Szivesseget elore is koszonom.
Udvozlettel: Bandy Erzsebet Bandy Erzsebet vita 2022. október 27., 05:50 (CEST)Válasz


Válasz[szerkesztés]

Különböző nehézségeim nem teszik lehetővé kérésed teljesítését. Sajnálom! OsvátA vita 2022. október 27., 06:04 (CEST)Válasz