Szerkesztővita:BagolyBerti

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt BagolyBerti 2 évvel ezelőtt a(z) Nem vicctár témában
Köszöntünk a Wikipédiában, kedves BagolyBerti!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. Ott, a szerkesztői lapodon írhatsz az érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Vitalapja minden szócikknek, szerkesztői lapnak van. Ez a lap például a te szerkesztői vitalapod („szerkesztővitád”); aki neked üzenni akar, ide fog írni. Ha személyre szóló üzenetet vagy jelzést kaptál valakitől, arra az oldal legtetején a szerkesztői neved mellett megjelenő kis ikonok figyelmeztetnek téged. A szócikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg a szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! OsvátA vita 2021. szeptember 14., 20:22 (CEST)Válasz


If you don’t speak Hungarian, please click here.

Nem vicctár[szerkesztés]

Mármint a Wikipédia. – Pagony foxhole 2021. szeptember 14., 20:36 (CEST)Válasz

Nem viccnek szántam. Bár humoros a cikk de ettől függetlenül rengetegen ismerik Benyust és rengeteg embernek segített eljutni ahol van úgy gondolom megérdemli, hogy meg legyen említve egy ilyen helyen is. BagolyBerti vita 2021. szeptember 14., 20:49 (CEST)Válasz
Nem. Pagony foxhole 2021. szeptember 14., 20:50 (CEST)Válasz
Ok BagolyBerti vita 2021. szeptember 14., 20:56 (CEST)Válasz