Szerkesztővita:Aquila89

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Aquila89 3 évvel ezelőtt a(z) Amerikai politikusok kategorizálása témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Aquila89!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Cassandro Taħdita+Streit... 2008. május 20., 13:02 (CEST)Válasz

Nagy szemek[szerkesztés]

Szia Aquila89! Köszi azt az idő frissítést, amit elfelejtetem megcsinálni. :) --Vakondka vita 2015. március 14., 13:49 (CET)Válasz

A felhasználóneved meg fog változni[szerkesztés]

2015. március 20., 08:20 (CET)

Megerősített szerkesztői jog[szerkesztés]

Szia! A WP:BÜRÜ-re érkezett javaslat alapján a megerősített szerkesztői jogot megkaptad. Jó szerkesztést! nyiffi 2016. október 17., 13:49 (CEST)Válasz

Amerikai politikusok kategorizálása[szerkesztés]

Üdvözöllek!

Látom, hogy ma több amerikai politikus cikkét is elhelyezted az Amerikai politikusok és az Amerikai demokrata/republikánus politikusok kategóriákban. Tekintve, hogy az Amerikai demokrata politikusok kategória maga alkategóriája az Amerikai politikusok kategóriájának, helyesen a demokrata politikusok cikkeit csak az Amerikai demokrata politikusok kategóriában kéne elhelyezni, ugyanis az a szokásunk, hogy a cikkeket nem helyezzük egyszerre egy kategóriába és az alkategóriájába is. Ezt valahogy úgy jó elképzelni, hogy például Richard Blumenthal közvetlenül van benne az Amerikai demokrata politikusok kategóriájában, és ezen a kategórián keresztül közvetve van benne az Amerikai politikusok kategóriájában (és aztán azon keresztül, kétszeres közvetítéssel van benne a Politikusok országok szerint kategóriában, és így tovább).

--Malatinszky vita 2020. december 5., 13:49 (CET)Válasz

Rendben, köszönöm az értesítést. Aquila89 vita 2020. december 5., 15:14 (CET)Válasz