Szerkesztő:Blunk

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Userboxok
Ez a szerkesztő nem dohányzik.
Ez a szerkesztő férfi.
This user is male.
Ez a szerkesztő Oroszlán jegyű.
Ez a szerkesztő Mozilla Firefox böngészőt használ.
Bábel szerkesztői információk
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
en-2 This user can read and write intermediate English.
it-2 Questo utente può contribuire con un italiano di livello intermedio.
Szerkesztők nyelvek szerint






Magamról (nagyon) röviden[szerkesztés]

1988-ban születtem. Budapesten élek. Jelenleg egyetemista vagyok. Van egy kutyám.


Miért is vagyok itt?[szerkesztés]

Ittlétem elsődleges oka a W.I.T.C.H. tévésorozat. Először az angol wikipédiára regisztráltam, szintén Blunk néven, hogy a különböző helyesírási hibákat, elírásokat javítsam az angol W.I.T.C.H. cikkben. Tudtam, hogy a cikk létezik magyarul, de nem nagyon foglalkoztam vele. Aztán arra gondoltam, hogy a magyar cikkben is előfordulhatnak különféle helyesírási hibák, így ellátogattam az oldalra, hogy behatóbban tanulmányozzam. Amit találtam, attól majd leestem a székről. A cikk finoman szólva is borzalmas volt, nem helyesírás, hanem tartalom tekintetében, ezért három nappal később 2007. június 23-án regisztráltam a magyar wikipédiára. Innentől kezdve folyamatosan szerkesztem a cikket, hogy ténylegesen használható legyen azok számára, akik ide tévednek.


Munkám[szerkesztés]

Elsősorban helyesírási hibákra vadászom az engem érdeklő témakörökben. Ha esetleg találok egy olyan cikket, aminek szüksége van egyéb beavatkozásra is, mint hibajavítás, akkor elképzelhető, hogy belekontárkodom.


Érdeklődési köreim[szerkesztés]

Bármilyen hihetetlen, a W.I.T.C.H.-en kívül más is érdekel. Tévét nem nagyon nézek a meglehetősen pocsék műsor miatt, de a sok szemét között néha előfordul egy-két jó film is. Leginkább sorozatokat nézek, mint:

A sorozatokon kívül egyéb filmeket is nézek. A legnagyobb kedvencem a Star Wars.
Ha nem valamelyik sorozatomat nézem, akkor olvasok, vagy számítógépes játékokkal játszom. Kedvenc könyveim közül párat:

Néhány, általam nagyon kedvelt, videojáték:


Főleg ezeknek a cikkeknek kell attól tartaniuk, hogy beléjük avatkozom, de ez még messze van. Jelenleg csak a W.I.T.C.H. témájú cikkek szerkesztésével foglalkozom, de később, ha majd lesz időm, energiám és főleg kedvem, lehet, hogy valami másba is belekezdek.


Allapok[szerkesztés]


Saját lapok[szerkesztés]


Ez a Wikipédia egyik szerkesztőjének bemutatkozó lapja, nem Wikipédia-cikk.

Ha ezt a lapot nem a Wikipédián olvasod, akkor egy tükrözést látsz. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen szerkesztőnek valószínűleg nincs kapcsolata a Wikipédián kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal. Az eredeti szerkesztői lapot a https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Blunk címen találod meg.

Wikimédia Alapítvány
Wikimédia Alapítvány