„Álmomban már láttalak” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
a (→‎Cselekmény: +tataroz, en wiki, DeepL.com)
Címke: tataroz vagy építés alatt sablon kihelyezve
==Cselekmény==
{{tataroz}}
Marisa Ventura egyedülálló anya, van egy Ty nevű fia, és szobalányként dolgozik egy [[New York City|New York]]-i szállodában. [[Manhattan]] kerület. Egy kollégája energikus korrepetálásával menedzsernek jelentkezettben. Egy nap elviszi a fiát a szállodába, ahol egy kollégája vigyázna rá, mert a fiú apja ismét nem tartotta be a megbeszélt időpontot. Amikor a gazdag Caroline Lane lakosztályában foglalatoskodik, egy kollégája arra biztatja Marisát, hogy öltözzönpróbáljon fel egy ruhát Lane előkelő ruhatárábaruhatárából. Ty eközben a liftben találkozik Christopher Marshall politikussal, aki elindult, hogy megsétáltassa a kutyáját. [[Richard NixonrólNixon]]ról és a politikusok hazugságairól beszélgetnek. Ty megkérdezi Marshallt, hogy elkísérheti-e őt és a kutyát a sétára. Mielőtt ezt megtenné, Ty engedélyt kér az anyjától, és Marshallal együtt elmegy a [[lakosztály (szoba folyosó)]]bafolyosóján, ahol Marisa még mindig Caroline Lane ruhatárátruháját viseli. Marshall ekkor összetévesztiúgy Marisátgondolja, hogy Marisa a lakosztály tulajdonosávaltulajdonosa, és Caroline-nak nevezi. A férfi meghívja őt is, hogy menjen velük sétálni.
Marshallt annyira elbűvöli a lány, hogy meghívja vacsorára a [[szolga|hivatalnok]] segítségével. Lionel meghívja őt vacsorára. Természetesen az igazi Caroline meghívást kap a lakosztályba, ahol Marshall korábban Marisa-t találta. A vacsorán éppen Marisa feladata, hogy a komornyikkal együtt kiszolgálja Lionelt. Marisának azonban sikerül felismerhetetlen maradnia Marshall számára, aki teljesen meglepődik, amikor az igazi Caroline-nal szemben ül, akit nem ismer.
 
Marshallt annyira elbűvöli a lány, hogy meghívja vacsorára az asszistense segítségével. Lionel elküldi a meghívót a vacsorára, amit természetesen az igazi Caroline kap meg a lakosztályában, ahol Marshall korábban Marisá-t találta. Caroline emlékszik rá, hogy valamikor találkoztak Marshall-lal, bár a férfi nem foglalkozott vele.
A kétségbeesett Christopher Marisa keresésére indul, és később véletlenül meglátja az utcán. A férfi - ismét a komornyikján keresztül - meghívja őt egy esti gálára, amit a lány elfogad. Mivel azonban a lány egy menedzseri állásra pályázik, és a viszony veszélyeztetheti az állását, elhatározza, hogy ott véget vet az ismeretségnek. Ehelyett elgyengül, és az esti gála után Marshallal tölt egy éjszakát.
Caroline másnap találkozik Marisával, amikor az éppen Marshall szobájából jön ki. Caroline barátja felismeri őt, mint a szobalányt a lakosztályában. Az is kiderül, hogy Marisa kölcsönvette a ruhatárát. A szálloda vezetősége meg tudja akadályozni, hogy Caroline feljelentést tegyen, de Marisának felmondási időt ad, hogy felmondhasson. Ezen felháborodva Lionel komornyik is felmond.
 
Marshallt annyira elbűvöli aA lányprivát, hogy meghívja vacsorára a [[szolga|hivatalnok]] segítségével. Lionel meghívja őt vacsorára. Természetesen az igazi Caroline meghívást kap a lakosztályba, ahol Marshall korábban Marisa-t találta. Akétszemélyes vacsorán éppen Marisa feladata, hogy a komornyikkal együtt kiszolgálja Lioneltkiszolgáljon. Marisának azonban sikerül felismerhetetlenfelismerhetetlennek maradnia Marshall számára, aki teljesen meglepődik, amikor az igazi Caroline-nal szemben ül, akit nem ismer.
Marisa munkát talál egy másik szállodában, ahol egy idő után fel akar lépni a menedzsmentbe. New Yorkban, a kampánykörútján Marshall sajtótájékoztatót tart abban a szállodában, ahol Marisa most dolgozik. Fia, Ty felkeresi Marshall sajtótájékoztatóját, és megkérdezi tőle, hogy a politikus nem gondolja-e azt is, hogy senki sem tökéletes, és hogy mindenki megérdemel egy ''második esélyt'', még akkor is, ha hibázott. Ty ezután elvezeti Marshallt Marisához - amikor találkoznak, megcsókolják egymást.
 
A kétségbeesett Christopher Marisa keresésére indul, és később véletlenül meglátja az utcán. A férfi - ismét aaz komornyikjánasszisztensén keresztül - meghívja őt egy esti jótékonysági gálára, amit a lány elfogad. Mivel azonban a lány egy menedzseri állásra pályázik, és a viszony veszélyeztetheti az állását, elhatározza, hogy ott véget vet az ismeretségnek. EhelyettAzonban elgyengülnem képes szakítani vele, és az esti gála után Marshallal tölttölti egyaz éjszakát.
A film végén különböző magazinok címlapjait mutatják be, amelyekből megtudjuk, hogy Marshallt megválasztották [[Egyesült Államok szenátora|szenátor]], még mindig együtt van Marisával, aki végül szintén szállodavezető lett.
 
Caroline másnap találkozik Marisával, amikor az éppen Marshall szobájából jön ki. Caroline barátja felismeri őt, mint a szobalányt a lakosztályában. Az is kiderül, hogy Marisa kölcsönvette a ruhatárát. A szálloda vezetősége nagy rábeszéléssel meg tudja akadályozni, hogy Caroline hivatalos feljelentést tegyen, de Marisának felmondási időt ad, hogy felmondhassonadnak. Ezen felháborodva Lionel komornyik is felmond.
*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***
 
Marisa munkát talál egy másik szállodában, ahol egy idő után be akar kerülni a menedzsmentbe.
 
Marisa munkát talál egy másik szállodában, ahol egy idő után fel akar lépni a menedzsmentbe. New Yorkban, a kampánykörútján Marshall sajtótájékoztatót tart abban a szállodában, ahol Marisa most dolgozik. Fia, Ty felkeresielmegy Marshall sajtótájékoztatójátsajtótájékoztatójára, és megkérdezi tőle, hogy a politikus nem gondolja-e azt is, hogy senki sem tökéletes, és hogy mindenki megérdemel egy ''második esélyt'', még akkor is, ha hibázott. TyMarshall felismeri a fiút, ezutánigent mond neki, és kéri, hogy „vezesse hozzá”. Ty elvezeti Marshallt Marisához - amikor találkoznak, megcsókolják egymást.
 
A filmtörténet végén különböző magazinok címlapjait mutatják be, amelyekből megtudjuk, hogy Marshallt megválasztották [[Egyesült Államok szenátora|szenátorszenátornak]], még mindig együtt van Marisával, aki végül szintén szállodavezető lett.
 
== Szereplők ==

Navigációs menü