„Álmomban már láttalak” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
→‎Cselekmény: +tataroz, en wiki, DeepL.com
a (→‎Cselekmény: +tataroz, en wiki, DeepL.com)
Címke: tataroz vagy építés alatt sablon kihelyezve
 
==Cselekmény==
{{tataroz}}
Marisa Ventura egyedülálló anya, Ty fia, és szobalányként dolgozik egy [[New York City|New York]] szállodában. Manhattan]] kerület. Egy kollégája energikus korrepetálásával menedzsernek jelentkezett. Egy nap elviszi a fiát a szállodába, ahol egy kollégája vigyázna rá, mert a fiú apja ismét nem tartotta be a megbeszélt időpontot. Amikor a gazdag Caroline Lane lakosztályában foglalatoskodik, egy kollégája arra biztatja Marisát, hogy öltözzön Lane előkelő ruhatárába. Ty eközben a liftben találkozik Christopher Marshall politikussal, hogy megsétáltassa a kutyáját. Richard Nixonról és a politikusok hazugságairól beszélgetnek. Ty megkérdezi Marshallt, hogy elkísérheti-e őt és a kutyát a sétára. Mielőtt ezt megtenné, Ty engedélyt kér az anyjától, és Marshallal együtt elmegy a [[lakosztály (szoba folyosó)]]ba, ahol Marisa még mindig Caroline Lane ruhatárát viseli. Marshall ekkor összetéveszti Marisát a lakosztály tulajdonosával, és Caroline-nak nevezi. A férfi meghívja őt is, hogy menjen velük sétálni.
Marshallt annyira elbűvöli a lány, hogy meghívja vacsorára a [[szolga|hivatalnok]] segítségével. Lionel meghívja őt vacsorára. Természetesen az igazi Caroline meghívást kap a lakosztályba, ahol Marshall korábban Marisa-t találta. A vacsorán éppen Marisa feladata, hogy a komornyikkal együtt kiszolgálja Lionelt. Marisának azonban sikerül felismerhetetlen maradnia Marshall számára, aki teljesen meglepődik, amikor az igazi Caroline-nal szemben ül, akit nem ismer.
 
A kétségbeesett Christopher Marisa keresésére indul, és később véletlenül meglátja az utcán. A férfi - ismét a komornyikján keresztül - meghívja őt egy esti gálára, amit a lány elfogad. Mivel azonban a lány egy menedzseri állásra pályázik, és a viszony veszélyeztetheti az állását, elhatározza, hogy ott véget vet az ismeretségnek. Ehelyett elgyengül, és az esti gála után Marshallal tölt egy éjszakát.
Marisa Ventura egy előkelő manhattani szállodában dolgozik szobalányként. Gyermekét egyedül neveli. Egyik nap Marisa találkozik egy sármos politikussal, aki a hotelban száll meg. Egy félreértés miatt Chris egy vagyonos társasági hölgynek gondolja, és halálosan beleszeret a lányba, aki nem meri felfedni előtte az igazat, hogy ő "csak" egy egyszerű szobalány. Itt kavar be egy gazdag irigy szállodai vendég, aki kiveti a hálóját a férfira.
Caroline másnap találkozik Marisával, amikor az éppen Marshall szobájából jön ki. Caroline barátja felismeri őt, mint a szobalányt a lakosztályában. Az is kiderül, hogy Marisa kölcsönvette a ruhatárát. A szálloda vezetősége meg tudja akadályozni, hogy Caroline feljelentést tegyen, de Marisának felmondási időt ad, hogy felmondhasson. Ezen felháborodva Lionel komornyik is felmond.
 
Marisa munkát talál egy másik szállodában, ahol egy idő után fel akar lépni a menedzsmentbe. New Yorkban, a kampánykörútján Marshall sajtótájékoztatót tart abban a szállodában, ahol Marisa most dolgozik. Fia, Ty felkeresi Marshall sajtótájékoztatóját, és megkérdezi tőle, hogy a politikus nem gondolja-e azt is, hogy senki sem tökéletes, és hogy mindenki megérdemel egy ''második esélyt'', még akkor is, ha hibázott. Ty ezután elvezeti Marshallt Marisához - amikor találkoznak, megcsókolják egymást.
 
A film végén különböző magazinok címlapjait mutatják be, amelyekből megtudjuk, hogy Marshallt megválasztották [[Egyesült Államok szenátora|szenátor]], még mindig együtt van Marisával, aki végül szintén szállodavezető lett.
 
*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***
 
== Szereplők ==

Navigációs menü