„Szerkesztővita:Sasuke88/Archív14” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Ákos97 8 évvel ezelőtt a(z) PD vagy nem PD? témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
archiválás
 
__NOINDEX__
1. sor: 1. sor:
__NOINDEX__
{{archív vitalap}}
{{archív vitalap}}



A lap 2015. október 19., 13:46-kori változata

Mijazaki

Hali! Párizsban voltam a hétvégén F.T. Island-koncerten és beugrottunk a Mijazaki-kiállításra, ahol a Studio Ghibli munkáiból van mindenféle munkarajz kitéve, meg magyarázva, hogy hogy készülnek a filmek. Hoztam brossúrát, beszkennelem majd, amúgy is akarok írni róla a blogban. Elküldjem? Xiaolong Üzenő 2015. január 20., 09:00 (CET)

Sajnos a rajzok jogvédettek, így nemigen lehet a róluk készült fotókat feltölteni bárhova is engedély nélkül, pláne nem szabad licenccel. A múzeum külseje is ghibli-rajzokkal van dekorálva, így még azt sem lehet feltölteni. Xiaolong Üzenő 2015. január 20., 10:06 (CET)

Sablon

A sablonba bent van mind az 5 Sötét zsaruk, az igazi sorozatról azt írtad nem kapcsolódik a rajzsorozathoz és az igazi többrészeshez. Most ott van az sablonba, ha nem állja meg ott a helyét, akkor töröld ki. A cím azt írtad érdektelen, csak te tisztességesen, nem olyan mérgesítően mint a HuFi. De azt is írtad, lehetnek kapcsolódások másból megnézve is, mint a szereplők meg a történet. Tehát ha kell maradjon, ha nem, akkor kitörölheted. --Vakondka vita 2015. január 22., 22:34 (CET)

egyértelműsítő lap

A Sötét zsaruk egyértelműsítő lapon, a három trilógia részhez, mind háromnál úgy van írva első tagja, nem úgy kell első tagja, második tagja, harmadik tagja. --Vakondka vita 2015. január 23., 13:42 (CET)

Kölyökklub

Szevasz Sasuke88! Miért értelmetlen az, főleg ha fele ? fel n.a.? Csak mert Dr.Garfbob10(2) úgy írta egyszer, hogy azért azt sem kéne kihagyni. --Vakondka vita 2015. január 24., 16:17 (CET)

Nekem egyáltalán nem fontos ott legyen, eddig se volt az, nekem csak a címek felsorolása a fontos, csak ő írta, azért ezt sem kéne kihagyni, azért kérdeztem rá. --Vakondka vita 2015. január 24., 18:55 (CET)

Kérlek szépen a TV2 Matiné ebben is töröld ki ezeket. --Vakondka vita 2015. január 24., 18:59 (CET)

Itt írta ő azt. --Vakondka vita 2015. január 24., 19:06 (CET)

Köszi, mivel az utóbbit már kértem, ezért megköszöntem most itt is. --Vakondka vita 2015. január 24., 19:19 (CET)

Még a Super TV2 rajzfilmek, és Jó reggelt skacok! szeretném ezekre is ránéz, meg plusz ebben a 4-ben ha van kapcsolódó blokk arra is, előre köszi. --Vakondka vita 2015. január 24., 19:26 (CET)

A jelenlegi műsoroknál viszont otthagytad, ott kell legyen? --Vakondka vita 2015. január 24., 19:30 (CET)

Dr.Garfbob10(2) szerint azért az első bemutató dátumát illene odaírni, mert elismeri, hogy a többi felesleges, de ez szerinte akkor is a minimum. --Vakondka vita 2015. január 25., 17:35 (CET)

pár dolog

Szia Sasuke88! Köszi a szinkronszínész évszámának jó pontosítását. Ó ezer bocsánat, az 1965-öset akartam bemásolni, véletlen az 1978-asat jelöltem ki, baleset volt, a leírás miatt, hogy az egyik mellett gyerekszínész, a másik mellett színművész, így kissé összekevert. De hozzá tartozott az is, máma én is kaptam közben képregényeket, amivel nagyon lefárasztottak. Úgyhogy bocsánat azért is, hogy a múltban én is tettem ilyent feléd e-mailen, most már megértem, hogy miért kérted a képregények mellőzését. Remélem annak örültél, hogy támogattam neked a jó cikket a Kikivel kapcsolatban. Azért mindenképp támogatni akartam, hogy neked jót csináljak. Két szerkesztő, nagyon háborúzott azon a Star Wars: A lázadókon. Mivel Flixtoonnak volt bőr a képén így inkább GrenCat501-nek adtam igazat, de láttam mindketten hibáztak dolgokban, ezért minden lépésüket azóta is függőben hagytam. Gondoltam az Adminoknak is végig kéne nézniük miket csinálnak, ma reggel is jelezte ma cikk vitalapján a háborút, de még mindig nem lépett közbe egyik Admin sem. Meg amit e-mailen küldtem itt is megválaszolhatod, majd befogod újból tenni azt, azokban a cikkekben? Az anime cikkben a műfajokat vissza magyarosítottam, mert úgy emlékeztem, hogy azt írtad valamikor a magyaros formákat használjátok. Speciel engem azért nem hoznak ki a sodromból sem a képregényekkel, és sem a hülyeséges viccek küldésével sem. --Vakondka vita 2015. január 27., 19:12 (CET)

Ja igen, hogy sok üzenetet kaptam a háborúzással kapcsolatban, de hát nem tilos semennyit sem írni, neked lehetséges mérgesítő az ilyen sok fárasztó olvasás, nekem is sok, csak felülbírálom, de feltételezem te is megbocsátod, az is fáraszt, ha újból meg kell csinálni ennyi jó lépést, de nem tesz semmit, majd újra megcsinálom, úgy vélem mindketten hibáztak a párbajozók. Kérj Admin jogot a Büroktól és én támogatni foglak. --Vakondka vita 2015. január 27., 19:34 (CET)

Önjelölt miért nem szeretnél lenni? A végleges adminok csak szavazások alapján az önjelöltek lesznek? A bürofalon kérésre ha ideigleneset kapsz, az mennyi időre szól? --Vakondka vita 2015. január 27., 20:23 (CET)

Közben hozzáfűztél egy mondatot amíg írtam. --Vakondka vita 2015. január 27., 20:24 (CET)

Szívesen, egy megköszönésed volt, ezt csak illendő írni rá. --Vakondka vita 2015. január 27., 20:59 (CET)

Na jó, majd valahogy majd megpróbálom kibogozni. --Vakondka vita 2015. január 28., 07:47 (CET)

A box-on belül az rendben van teljesen, csak a képet kéne megvizsgálni, hogy maradható e, a box-on kívül a továbbiakban kellenének, akik az információt szedték, hogy honnan van, de van folytatás azon az admin üzenőfalon, ma is hozzáfűzhetsz. --Vakondka vita 2015. január 28., 10:30 (CET)

A lényeg Ogodej és Puskás Zoli rendezte, vissza lett állítva, hogy nem vesztek el mások munkái, köszönet a rendezőknek. :) --Vakondka vita 2015. január 29., 09:31 (CET)

Invitation to Medical Translation

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Aniszon

Szia, erre ránéznél majd? Aniszon. A Mijazakis dolgot nem felejtettem el, csak még nem jutottam scanner közelébe... Xiaolong Üzenő 2015. január 29., 14:02 (CET)

Köszi. :) az irodában tropán van a scanner, így most más megoldás után nézek :) Xiaolong Üzenő 2015. január 29., 21:14 (CET)

Pokémon

Szia!

Jó lett a Misty (Pokémon) infobox és a kép is. Kérdésem az lenne, hogy ilyen képet hol lehet találni? Mert próbáltam a többihez is képet felrakni, ehhez is, de az angol wikis képeket valamiért nem engedte, és az nem jelenik meg. Másikat meg nem mertem. Szóval angol wikis képet hogy lehet felrakni?

És köszönöm a segítséget.

Zsola91 vita 2015. február 1., 12:27 (CET)

Anime és manga szereplők

Szia!

Köszönöm az információkat. :) A Pokémon témában szerintem a May (Pokémon) volt az utolsó, mivel gondoltam ő is egyfajta főszereplőnek tekinthető a 6. és 7. évadban, de mást nem nagyon terveztem írni. Most inkább a Dragonn Ball szereplőket szeretném egy kicsit ráncba szedni, mert jelenleg tényleg katasztrofálisak... :D Remélem megfelelnek a feltöltött képek is, bár tudom Brock címének esetében hibáztam. --Zsola91 vita 2015. február 2., 22:07 (CET)


Szia!

Azt esetleg meg lehetne oldani valahogy, hogy a Saiya-jin, a Saiyan és a csillagharcosok szavakra is a csillagharcos lapot hozza be? Láttam már hasonló megoldás a Freeza lap esetében. Köszönöm előre is. :) --Zsola91 vita 2015. február 3., 22:25 (CET)

Köszönöm a segítséget! :) Ma alkalmaztam is több helyen ezt a módszert... :) Egy kérésem lenne még: Ezt a csillagharcos szócikket be lehetne valahogy tenni a dragon ball tábázatba? (ami a cikk alján van) Meg ugyan így a May cikket a pokémon táblázatba. Köszönöm! :) --Zsola91 vita 2015. február 4., 10:38 (CET)

szakaszok

Te miért úgy használod, hogy a felfele mutató nyilas infókat teszed be kapcsos zárójelbe forrásnak, a többi linket meg további információkba teszed? Mert vannak, akik a felfele mutató nyilakat használják jegyzeteknek, és olyan linkeket ahol több infó van teszik a forrásokba, ahol kevesebb meg a további információkba. Köszi, azért nem a három fajta vissza vonásos lehetőség közül az egyiket használtad, hanem csak úgy vissza írtad, és nem írtál laptöri összefoglalót. :) --Vakondka vita 2015. február 3., 18:16 (CET)

Mumin

Nem tudod, a Muminból ez Mumin vagy ez Mumin, amely az 1990-es évek eleje táján ment az MTV1-en? Elmesélek belőle annyit, ez rajzsorozat volt és rajzolt szereplőkben is meg térben is. Mumin fehér vízilónak néző kis gyerek állatka volt, volt egy rongybabajáték barátja, akinek úgy emlékszem a nevére Pöttömke. Akkor volt egy leány benne, akinek boszorkány volt a mamája, azt a gyereke is tanult seprűn repülni. Két állatka egyik részben kiment reggel a rétre, azt egy nagy vihar jött. Meg a gyerek a boszorkánymamával erdőben sétált. Akkor van egy figura is, amely hasonlít a barba papa gyerekeire egy másik meséből. A végén a zenében így a földön sétálnak a réten az állatkák és egy hídon állnak, és a zene végén a holdon ülnek, azt hintáznak. A két cikkben segíthetsz bővíteni, amennyiben tudsz. --Vakondka vita 2015. február 3., 20:56 (CET)

köszi szépen :) --Vakondka vita 2015. február 3., 21:06 (CET)

Egy kis sör neked!

A sok segítségért! :) Köszönöm ezúton is. Zsola91 vita 2015. február 4., 21:01 (CET)

Tessék, egy cica!

Szia Sasuke88! Gratulálok neked, hogy jó szócikknek jelölték a Kiki-t.

Vakondka vita 2015. február 7., 05:49 (CET)

Helló Sasuke88! Én is gratulálok, hogy a Kiki elnyerte a jó szócikk címet! Szép munka, többeknek is tetszik a környéken. Üdv és :) – Pkunkpalackpošta 2015. február 7., 09:19 (CET)

@Vakondka:@Pkunk: Köszönöm mindkettőtöknek és örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket a cikk :-). --Sasuke88  vita 2015. február 7., 11:30 (CET)

A Naruto világa

Szia! Nem tudom, jó helyre fordulok-e, ránéznél erre? Elég tetemes törlések, stb. Ogodej

Köszönöm!Ogodej vitalap 2015. február 8., 10:08 (CET)

Pokémon animefilm + break

Szevasz Sasuke88! Bocsi elfelejtettem a szóköz és per jeleket hozzátenni. --Vakondka vita 2015. február 25., 15:58 (CET)

Liza, a rókatündér

Láttad már? Meg kell nézned! Zseniális! Vigyor Xiaolong Üzenő 2015. március 1., 00:46 (CET)

Vadhattyúk

Szevasz Sasuke88! Láttam tegnap eltájolódtál a cikkben, hogy beírtad: MTV-1 (1981–), semmi baj, az ilyen bárkivel megtörténhet. --Vakondka vita 2015. március 1., 07:11 (CET)

Aladdin és a csodalámpa

Szívesen, amit megköszöntél az összefoglalójában. --Vakondka vita 2015. március 6., 17:33 (CET)

Fájl:Little Busters! game cover.jpg

Szia! Mivel nem valószínű, hogy valaha is engedélyt tudnék szerezni hozzá ezért nyugodtan töröld. Anno amikor feltöltöttem még reménykedtem, hogy találok rá valamit, de sajnos a magyar wikinek nincs megfelelő engedélye hozzá. Az angolon van, de sajnos nem segít. RazielZero vita 2015. március 10., 19:21 (CET)

Igen, gondoltam hogy nincs semmi ami le tudná fedni :( Logót esetleg feltölthetek {{Logó}} ezzel a licensszel vagy értelmetlen mert ezt is úgyis le kell majd törölni előbb-utóbb? Ha ez sem akkor kénytelen leszek kép nélkül hagyni sajnos. RazielZero vita 2015. március 11., 00:20 (CET)
Rendben, köszönöm, akkor kiteszem majd a logót egyelőre. RazielZero vita 2015. március 12., 13:24 (CET)

Az év szócikke 2014

Az év szócikke 2014
A 2014-es Az év szócikke versenyen a The Groove Adventure Rave című szócikked a Média, film és szórakozás kategóriában a második helyezést érte el! Gratulálunk! - RepliCarter Hagyj üzenetet 2015. március 11., 14:52 (CET)


Az év szócikke 2014
A 2014-es Az év szócikke versenyen a Hellsing című szócikked a Média, film és szórakozás kategóriában a harmadik helyezést érte el! Gratulálunk! - RepliCarter Hagyj üzenetet 2015. március 11., 14:52 (CET)

Gratulálok szócikkeid sikeréhez! --Fmvh vita 2015. március 13., 14:36 (CET)

TV-szekértő

Kedves, Sasuke, nem ismersz egy tv-csatornákra specializálódott szerkesztőt? Több szócikkemet ellenőrizni kellene, de amint látom, te többnyire az Animék és a Mangák rajongója vagy. Üdvözlettel: Bolondkamion

Mindazonáltal mostanában két témában vagyok nagyon otthon: Magyarországon is elérhető csatornák/műsorok és Harry Potter információk. Belekezdenék a "A Tini Titánok szereplőinek listája" című cikkbe. Több DC Comics rajongó ismerősöm van, úgyhogy könnyű lesz. Csak a sablonokkal voltam mindig gondban. De azért köszönöm az adatot. :}) Bolondkamion

Főjelentések

Szia Sasuke! Kérlek, ne töröld a főjelentésekkel kapcsolatos javaslataidat tartalmazó oldalt! Ha törlöd, még az esélyt sem adod meg, hogy megvalósuljon. Tudom, hogy eddig sem történt semmi, de a jövőben talán többen is fel fogunk rá figyelni. --áкos9702 posta 2015. március 16., 23:06 (CET)

Hát tényleg lemaradtam… Ez szomorú. :-( --áкos9702 posta 2015. március 16., 23:44 (CET)

Persze, hogy nem. :) Örülök, hogy újra van időm szerkeszteni és remélem, ez nem csak ideiglenes állapot. --áкos9702 posta 2015. március 17., 17:55 (CET)

Igen, nem felejtettem el Vigyor, de egyelőre aktualizálnom kell egy csomó cikkemet, meg a figyelőlistámon lévő összes cikket át kéne néznem, mit változtattak, amíg távol voltam. --áкos9702 posta 2015. március 18., 06:53 (CET)

szívesség kérés

Szia Sasuke88! Szeretném, hogy a jövőben többet ne kerülj velem össze tűzésbe, ezért van pár feltétel, amit meg kell beszélnem veled. Igaz már régóta nem volt problémám felőled rá, csak a biztonság kedvéért, le akarom zárni veled ezt az ügyet. Én a filmek, filmsorozatok, rajzfilmek, rajzfilmsorozatok főírója vagyok, te az animéké és animesorozatoké ebben egyezünk. A boxban a zsánerek beosztását, és a bevezető formáját, ameddig csak élek, én olyanra fogom csinálni, de ez csak bizonyos rengeteg cikkre vonatkozik azok közül amik nem animék. Mind össze 3 széria van a kedvenceimben, amit egy japán stúdió is gyártott, de nem minősül animének, azokat egyik enciklopédia sem kezeli annak, ott a továbbiakban is marad anime mentesen a cikk, és az én megszokott formámmal. Egy nagyfilmben meg te írtad, amit én korábban animének hittem, és ott te vetted le a műhelyt meg a portált, hogy japán stúdió is gyártotta, de nem minősül animének, így akkor már ott maradjon, ahogy van. Meg van 6 széria, miből az első három csak koprodukciós animének minősül, utána egy amit japán is stúdió gyártott, de nem minősül animének, és kettő amit japán stúdió sem gyártott. Azt a 6-ot az egységesség miatt, a bevezetőjüket és zsáner beírásukat, úgy akarom maradjon. Az első felében a koprodukciós animésségük miatt, a brek-et szabályosan beírtam, és megdöntöttem a címet. végül is 7 van de a legelsőjét, az egy nagyfilmet együtt a te akaratodra meghagytam, mert annak nincs kettős pont után plusz címe, és annak jól van japán stílusa. Meg egy koprodukciós anime, aminek nincs gazán japán stílusa, és nem szerkesztetted, abban a bevezető és a zsánerek beírását úgy akarom maradjon. Innentől kezdve más minden anime nagyfilm, és animesorozat a tied, úgy szerepelhet benne bármi, ahogy te szeretnéd. Csak már ennyit hagyj meg, amit kértem, mert az nagyon fájna máshogy. Most minden olyat ami teljes anime, azt meghagyom neked, amik részleges animék mind össze 4 széria, amit részlegesen kérek, hagyj meg nekem, és mindössze 4 széria + 1 nagyfilm, amit japán stúdió gyártott és nem minősül animének ,azt hagyd meg nekem, meg azok amik egyáltalán nem animék ott úgy legyen, ahogy én szeretem, legalább is amikben kedvenc színészem vagy figurám játszott szerepet olyanban. Így akkor megosztoztunk, és nem lesz többet vitatkozásunk. Más téma a sorozat az azonos témában dolgok ismétlődő egymásutánja, bármi lehet nem csak film, de a film mozgóképek sora, a filmsorozat mozgóképek sorának sorozata, a televíziós sorozat, az alapvetően televíziós nézésre tervezett filmsorozat, ez az igaz, ezt érts meg, a szinkronszínészekben meg maradhat így, ahogy van film, animációs film, sorozat, animációs sorozat, anime elég ennyi. Ha pedig egy jó viccet küldök, máskor írd udvariasan köszönöd, de nem szeretnél többet kapni, ennyi. De nem kapsz többet. Amikről beszéltem műsorom, csak akkor hozom fel mik konkrétan, ha szükséges lesz. Most csak egy kissé túl hosszú szövegben tudtam kifejteni a témát. Ezt kötelező végig elfogadnod, és megígérned, ha nem szeretnél életfogytig tartó fájdalmat csinálni nekem. Akkor téma lezárva, többet nem zavarlak, én is megígérem, és szerkessz boldogan. --Vakondka vita 2015. március 20., 21:59 (CET)

folytatás

Akkor előbb tömören fejtem ki részletekként. Nem tudom elhiszed e, de a tegnapi nappal, tényleg befogom tartani mától, az ígéretem, hogy nem kapsz képregényt, ahogy jó viccet sem, de ezt most nem tudtam sajnos rövidebben kifejteni. Ahhoz a továbbiakban csak mindig kedvesnek kell lenned, hogy mindig betartsam az ígéretem, és nem írsz a szemembe olyat, ami értelem szerűen nem lehet igazság. Akkor apránként beszéljük majd át a cikkeket. A zsánerek alatt, arra gondoltam a műfajok paramétere mögött break-es legyen, és olyan formában ahogy az utóbbi időkben csináltam, úgy legen hozzájuk írva ha valaminél ha megszakítatlan akkor pl. kalandfilm, ha epizódokból álló, akkor kalandfilmsorozat. Egy cikk a Hercegnő és a kobold, azt tudom japán stúdió is gyártotta, azt nem láttam koprodukciós animének minősült e. A brek-et szóköz peresítetted benne, azt szeretnéd mindenképp ott úgy maradjon? Mert akkor meghagyom neked. A címet szeretnéd dőlten legyen az elején, meg a műfajok veszővel legyen a film szó elrejtésével? Ennél a cikknél még engedem. --Vakondka vita 2015. március 21., 06:52 (CET)

ügy lezárás

Na jó, minél gyorsabban leszeretném zárni veled ezt az ügyet. De akkor egyszer még át kell esnünk egy képregényen. Ha ezeket úgy hagyod, és elfogadod, amit írok, akkor többet nem is lesz igazán eget verő témánk, amiből képregényt kéne írnom.

A következő műsorok, ezek mind más történetek, de címmel, alcímmel szépen követik egymást, meg játékszereplőkkel összefüggően, ebből az első három csak részleges anime, a negyedik az részlegesen japán, de nem minősül animének, az utolsó kettőt pedig nem csinálták japánok. Az első háromban a szabályos breaeket és a dőltezést, azt betettem úgy, ahogy te csinálod. De ebben a hatban a címeik miatt, akarom a műfaj breakkel legyen elválasztva, és olyan formában kapcsolva hozzá a sorozat, ahogy én beírom. Főleg a bevezető maradjon a színessel indulva és az első mondat a sorozat végződésekkel, ilyen formában maradjon. A sima Transofmers címűt, azt meghagytam neked, azért mert annak inkább japán stílusa, ezeknek már inkább amerikai, és van bennük kedvenc szereplőm. Meg azt írtad,a Transofmersek annyira nem érdekelnek téged.

  • Transformers: Armada
  • Transformers: Energon
  • Transformers: Cybertron
  • Transformers: Animated
  • Transformers: Prime
  • Transformers: Mentő Botok

Ez részleges animének minősül, de nem igazén japános a stílusa, és van bennük kedvenc szereplőm, neked szerintem meg ne ma legfontosabb koprodukciósak között van. Itt a bevezető maradjon úgy, a műfajokat is szeretném, esetleg ha kéred a címet megdönthetem, és a break-et szabályosan beírhatom.

  • Marcelino

Ezekben állítólag a készítésükben picit segítettek japánok is, de nem animék, egyik cikk sem tüntette fel, ezekben a bevezető is, a break is, a cím is, a műhely is, meg az alsó kategóriák is mind, úgy maradjanak, ahogy én szeretném, teljes anime mentesen. Ezeket te is cska rajzos cikknek tekintetted, és nem akartál nagyon belemenni. És van bennük kedvenc szereplőim.

  • Heathcliff - A csacska macska
  • Gógyi felügyelő

Ezt a dragon hall szerint japánok is csinálták, és az animék között van, viszont a wiki szerint sehol nincsen feltüntetve, még a zse japánok csinálták, itt is minden maradjon úgy, ahogy én szerteném, és anime mentesen. És van benne kedvenc szereplőim.

  • Magi-Nation

Ezt kicsit japán stílusúnak láttam, meg japánok is csinálták, de te írtad nem minősül mégse annak, így akkor már maradjon mentes. És van benne kedvenc szereplőim.

  • Szivárványvarázs - Visszatérés az Esővarázs-szigetre

Ezeken kívül amit nem csináltak japánok ott maradjon, úgy ahogy én szeretném, ahol van kedvenc szereplőm benne, az nem az összes de rengeteg. Amiket itt felsoroltam, itt minden visszafogok állítani azonnal, a többi egyáltalán nem japánnal együtt, ezért csak idő vesztegetésed volna bármi is vele. A többi összes esetleg japánok által is csinált nem animében, részéleges animében, és teljes animében, ahogy te szeretnéd úgy lesz mindet. Ez a megállapodás veled.

A több egész estés filmet, külön kell kezelni, csak kalandfilm azt lehet külön mindhez beírni, de lehet nem is egyező a többnek mindig a műfaja, lehet az 1. rész kalandfilm, a 2. rész akciófilm. De azok csak több filmek, nem filmsorozatok. Az epizódokra osztottak a filmsorozatok, mert ott több film egybe együtt kezelve, az epizód az filmsorozat részét alkotó film. Ott lehet csak beírni kalandfilmsorozat egy cikke alatt. A legáltalánosabb akciófilm-sorozat, kalandfilmsorozat, vígjátéksorozat, fantasy sorozat, sci-fi sorozat, romantikus sorozat így írják, ilyen formában, valahol kötőjellel, valahol egyben, valahol külön. Így mutatja azt is mihez kötöd a műfajt. kalandfilm, kalandjáték, A kalandsorozat se pontos, lehet kalandjáték-sorozat, kalandfilmsorozat. Így a legpontosabb. A breakkel pedig nem csúszik alá mondjuk egy, vagy ha két szóból álló szürreális humor az egyik szava, mint a vesszővel. Szépen besorakozik egymás alá, mint bármi más infónál. De a többi japános cikkben, ezek kivételével, úgy hagyom, ahogy te szeretnéd.

Hozzáfűzés: Most már nem is tudnék miről képregényt írni neked, de annyit hagy meg attól függetlenül bármit is csinálok, mert ha ezt így hagyod többet követem a kéréseidet minden olyanban, ahol szeretnéd, ezért kell megígérned, megszegésre, sajnos kénytelen volnék a kedvenc cikkeidet is átírni, haragból. De fenyegetni nem akarlak, csak ez nagyon fájna, elmúlhatatlanul, ez a feltétele, hogy ha te ennyit meghagysz nekem, én is meghagyom a többit neked. Annyit még a filmsorozat több film ha egybe van kezelve a több, ha külön van kezelve akkor csat több film, a filmek ideje bármennyi lehet, és a számuk, és bárhol adhatják moziban, tévében, weben, vagy csak kiadják VHS-en vagy DVD-n, vagy egyéni videót készít valaki. A rajzfilmet pedig csak a kézit tekintem, a festmény, papírkivágás, 2D-s számítógépes animáció, flash animáció azokat másnak tekintem, az egyik cikk felosztása szerint. Az élőszereplős azt pedig nem használom, igazinak hívom, úgy a pontos, az élőszereplős csak a szereplőket képezi, a hátteret nem mármint szó szerint. --Vakondka vita 2015. március 21., 10:29 (CET)

erőszakos vagy

Nem találtam ki semmi újat helyette, olyat nem írok a cikkbe igazi, egyszerűen nem írok olyankor animációt, ha valós térben készült és élőszereplős, a rajznál meg rajzot írok, meg a további animációsnál is animációsat. Az élőszereplősnél már korábban halottam csak egyszerűen film vagy filmsorozat, gyermetegen igazi, meg szakmásan natúr. Az élszereplős önmagában pedig hiányos kifejezés szó szerint, de te az animéidben használd úgy, ahogy akarod. Legalább az egy akkor szerepeljen ott, ha nincs ott a színes. Meg akkor annyit tegyél bele műfajokból, hogy szépen kiteljen egy vagy két sorban, pl. a 4 az nagyon ronda egy sorban, ha alá kerül az elejére a 4. szó. --Vakondka vita 2015. március 21., 15:57 (CET)

Vakondka

Szia! Én is egyetértek ebben, nekem a hangnem nem tetszett Vakondka üzenetében, illetve az, amit leírt, mert annyira kacifántosra sikerült, hogy alig bírtam értelmezni. --áкos9702 posta 2015. március 21., 17:54 (CET)

ui: Látom, neked is van/volt vele konfliktusod.

Az előőrs

Hi, I noticed you reverted my edit. I know IMdB, ANN and other sources suggest that the runtime is 73 or 75 minutes, but in fact the movie is 57 minutes long, ending credits included. And this runtime is indicated on the cover of the original DVD in many editions, which you can find over the internet. --Phyrexian ɸ 2015. március 27., 01:26 (CET)

Thanks! :-) --Phyrexian ɸ 2015. március 29., 15:13 (CEST)

magyar hangok

Szevasz Sasuke88! Nagyon szépen köszi, a D. és baráti cikkben magyar hangok beírását, ezt most így is megakartam köszönni. :) Mert a Nick Jr. nem adj az Outro-t sem. Infó találás hiányában, meg ha vélem kik is, inkább megvárom még találok róla infót. Nem is hittem, hogy valamiben néha ilyen kedves is lehetsz hozzám. --Vakondka vita 2015. április 1., 11:29 (CEST)

TV-csatornák

Szia Sasuke! Azért teszem ezt, mert az olvasókat könnyen megtévesztheti. (Rámennek az Animax cikkre, meg sem nézik a megszűnés dátumát, de egyből megakad a szemük a sok szolgáltató láttán és hirtelen elhiszik, hogy jé, mégsem szűnt meg.) A Vétel szekció véleményem szerint arra való, hogy az aktuális vételi lehetőségekről tájékoztassuk az olvasókat. Ennyi erővel a jelenleg is üzemelő csatornáknál is bent hagyhatnánk olyan szolgáltatókat, amelyek már kivették az adót a kínálatukból. Nem lenne túl sok értelme. Azt hiszem, az ilyen infókat célszerűbb a folyószövegben megjeleníteni. A társadókkal kapcsolatban igazad van, az nem akkora probléma, ha bent marad. --áкos9702 почта 2015. április 4., 17:15 (CEST)

Rendicsek. Örülök, hogy közös nevezőre jutottunk. --áкos9702 почта 2015. április 4., 18:18 (CEST)

Tökély. :-) --áкos9702 почта 2015. április 4., 19:04 (CEST)

Vigyor Hát igen… Sajnos a TV-ipar egy gyorsan változó ágazat, ahol archív linkeket elég nehéz találni és ezek hajlamosak megszűnni. Nézd meg, mit kellett művelnem a Cartoon Network Közép- és Kelet-Európa cikkel (laptörténet)! :-( Persze nem hagyom így, megpróbálok élő forrásokat találni. --áкos9702 почта 2015. április 4., 19:24 (CEST)

Hoppá :D Köszi a tippet! --áкos9702 почта 2015. április 4., 20:09 (CEST)

Húsvét

Boldog húsvéti ünnepeket! Szalakóta vita 2015. április 5., 20:20 (CEST)

Panda maci kalandjai

Szevasz Sasuke88! Az anon most is át keverte a Maci vagy maci ezt. --Vakondka vita 2015. április 9., 10:13 (CEST)

köszönet

Neked meg köszi, az E-mailes kérésemre, amit megcsináltál, és biztosan meg van bocsátva, a múltkori vita, kösz a panda macis állítást is, na további jó munkát. --Vakondka vita 2015. április 9., 20:54 (CEST)

válasz: járőrjog

Köszi! :-) – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Ákos97 (vitalap | szerkesztései)

válasz: Inazuma Eleven

Igen, ráadásul az igen kedvező, csütörtökönkénti 10.40-es időpontban. :D --áкos9702 почта 2015. április 11., 15:50 (CEST)

Nem lesz több rész magyarul sajnos. 2012-ben mutattak be utoljára új részt, azóta kétszer is hosszabb szünetre vonult a CN-ről. Mostanában nincs nagyon új anime a Cartoon Networkön és úgy tűnik, nem is lesz már idén. :( --áкos9702 почта 2015. április 11., 20:20 (CEST)

Sajnos ez így van. A Viasat6-ban bízom, de elég baljós, hogy az A+-t tönkretevő Sony vásárolta fel a csatornát... OFF: Amúgy ha van CN-ed, mindenképpen ajánlom a Túl a kerítésent (a cikkben nincs spoiler), holnap reggel 8.05-kor leadják egyben az egészet, utána egy darabig nem tűzik műsorra. 2 óra 10 perc az egész a reklámokkal együtt, ma néztem végig, lebilincselő! --áкos9702 почта 2015. április 11., 20:59 (CEST)

imdb, filmkatalógus, rotten tomates, mojo title

Szia Sasuke88! Ezeket te melyik beírással szoktad csinálni? A kis és nagy betűt nézd meg a szerkesztői felületen. Nem láttam mindig egyformának.

pl:

--Vakondka vita 2015. április 12., 07:18 (CEST)

szépen kérés

Szia Sasuke88! A Transformers: Robots in Disguise ebben kérlek szépen ma még ha van időd segíts egy picit bővíteni, ebbe meg majd Transformers: Robots in Disguise Ákos97 segít, a táblázatok kitöltésére, majd még visszatérek. --Vakondka vita 2015. április 13., 11:36 (CEST)

Most már ránézhetsz, meg egy kibővítést tehetsz a műhelyben. --Vakondka vita 2015. április 13., 14:03 (CEST)

Re: Transformers

Üdv! Na jó, vissza van csinálva, belefért bőven, az időmbe. Vissza csináltam, mert úgy kérted légy szíves. De azért ne tarts rossznak, mert valamit félre értettem, bárki tévedhet, még te is. Nix jó kedvem, de bocsánat ne haragudj, valamit félre értettem. Azért csináltam rosszul, engem is megtévesztett vele korábbról más felhasználó. Pl. A Spongyabobnál is szerepelt benne egy évszámos kategória, ami csak egyre igaz, és azt ne mén írtam be. Ezért meg kell bocsátanod, a mai történtet. Azok még ninxenek mind kijavítva, de majd ki lesznek. --Vakondka vita 2015. április 17., 13:19 (CEST)

Szia Sasuke! Szombaton megcsinálom, van egy tervem. :-) --áкos9702 почта 2015. április 17., 19:05 (CEST)
Kész, nézd meg kérlek, hogy jó-e. --áкos9702 почта 2015. április 18., 05:48 (CEST)

regények

Sajnos azt nem írtad, hogy a sok regény küldést, azt megbocsátod e. Már nem is kell ígérnem, mivel már azt se tudnám milyen regényt írhatnék. Meg látom, ha ilyen erős szakmai leírással, nem érted, akkor csak időt vesztegetek vele, hiába adok pontos választ. De remélem megfogod bocsátani, az eddigi sokat is. --Vakondka vita 2015. április 17., 17:05 (CEST)

Tudod, hogy mindig túlzok, csak amiket elmondtam igazak, de hagyjuk, úgyse érthetsz meg belőle mindent. Megállapítottam, veled együtt a többiek közt is van különbség, bárki bármit, másképp lát jónak. Ahogy írtad már megbocsássak, persze megbocsátok. Nem szeretek senkire se mérgelődni, így hát rád sem. --Vakondka vita 2015. április 17., 21:14 (CEST)

köszönet

Hogy vissza kellett tennem, egy helyen s helyett a erre ütöttem egyel mellé, köszsz javítottad. --Vakondka vita 2015. április 17., 22:39 (CEST)

köszönet

Szia Sauske88! Nagyon szépen köszönöm a legutóbbi üzeneted Ákos lapján, tegnap reggeltől ma reggelig nem voltam valami jól, neked köszönhetően most, végre ezzel lenyugodtam. :) --Vakondka vita 2015. április 18., 09:59 (CEST)

Van benne valami, végül is a legtöbb filmművészeti alkotás színes. Köszi a tippet! --áкos9702 почта 2015. április 19., 11:37 (CEST)

bevezető

Szerbusz Sasuke! Szerinted, hogy az "egy" a "színes," helyet, ezt nyugodtan vissza csinálhatom bárhol? Nem kell akadályozzon, az hogy valakiknek nem tetszik? --Vakondka vita 2015. április 19., 16:24 (CEST)

műfajok

Szerintem teljesen igazad van, ez megint egy Vakondka féle túlgondolás volt, ami ráadásul sok helyen helytelen írásmódú és szakszerűtlen is. Pl. szitkom sorozat külön írva. Meg mi az a mecha sorozat? (l. Transformers: Animated). Ezt még meg kéne vitatnunk. --áкos9702 почта 2015. április 19., 16:59 (CEST)

u.i: Tehát jó lenne, ha visszaállna a régi rend és a műfajokat nem sortöréssel, hanem vesszővel választanánk el végre. --áкos9702 почта 2015. április 19., 17:00 (CEST)

Mecha: Ja, értem. :) --áкos9702 почта 2015. április 19., 17:20 (CEST)

Na akkor örülsz Sasuke88, hogy elfogadtam, a tanácsod? De remélem akkor most már többet, nem kell rosszba legyünk. --Vakondka vita 2015. április 19., 17:46 (CEST)

Bár mérges voltam, nem Ákos97-re, hanem arra, amit írt, azt helytelen írásformák, megnéztem az interneten mindent, ha mégis hozzá tesszük, hogy kell írni. Ezt szitkom sorozat olvastam így, egybe írva alá is húzza pirossal, meg ha a keresőbe írod is, a külön írás formával ajánlja fel a rendszer, de már mindegy. --Vakondka vita 2015. április 19., 18:01 (CEST)

A mecha és a szuper robot ez maradhat, vagy nem kell a transzformerszes cikkekben? --Vakondka vita 2015. április 19., 18:14 (CEST)

v: Category:Anime-influenced animation

Szia! Nem is tudtam erről. Tök jó. Nekem tökéletesen megfelel az első, de szerintem kötőjellel kell írni: anime-stílusú. :) --Ákos97 почта 2015. április 20., 07:05 (CEST)

Akkor tévedtem. Az amerime a legjobb! :D --Ákos97 почта 2015. április 20., 15:57 (CEST)

Jó lesz! :) Bár a TNT 2012 nem tűnik annyira anime stílusúnak. --Ákos97 почта 2015. április 25., 17:23 (CEST)

esszéd

Szerbusz Sasuke88!

Ez a szórend szerintem így nyelvtanilag helytelen.

  • Sőt, a mazochistáknak számára még van egy olyan változat is, ami összecsukja a szöveget. Örömé bódottá!

Ez a mondat inkább nem így volna helyes?

így

  • Sőt, a mazochistáknak még van egy olyan változat is, ami összecsukja a szöveget. Örömé bódottá!

vagy így

  • Sőt, a mazochisták számára még van egy olyan változat is, ami összecsukja a szöveget. Örömé bódottá!

Persze, ha valami okból kifolyólag, direkt van úgy, akkor jó.

--Vakondka vita 2015. április 20., 09:41 (CEST)

Ez a kategória alul, nem tudom, miért jelent meg. --Vakondka vita 2015. április 20., 09:42 (CEST)

szívesen --Vakondka vita 2015. április 20., 13:56 (CEST)

Madzsokko Megu-csan

Csá Sasuke88! Köszsz szépen a cikk feljavítását, meg az magyaros átírását, és az műhelyes értékelését. Ezt azért köszöntem meg külön is, mert ezt már régen akartam is régi, csak elfelejtetem. Most meg, gondoltam majd ha feljavítom a nem animés filmeket filmszériákat, majd utána kérem. De ha már megcsináltad, akkor ahogy írtam, köszszi. Egyébként nem ismertem mi eltérés van a magical girl, és a mahó sódzso között, mert valahol ezt láttam rá, valahol azt. --Vakondka vita 2015. április 23., 13:27 (CEST)

Nils Holgersson

Szevasz Sasuke88! A Nils-ben a boxot nézd meg, Ákos a múltkor írta, kétszer zászló ott, ahol egyértelmű fölösleges, meg ott 1. szinkron 2. szinkron azok után kettőspont áll úgy a helyes, meg szerintem a Minimax, M2 ezek egyértelműen tévéadók, nem klel a zárójelben TV, Minimax meg TV, M2 vagyis ez a TV, szerintem. --Vakondka vita 2015. április 24., 10:01 (CEST)

Meg az 1981. ezután szerintem nem kéne pont, mert nincs utána dátum, meg ha ott is van a TV a zárójelben, akkor szerintem TV: Minimax ás TV: M2 így jobb, mert nem egyszer a tévében és egyszer egy adón adták, hanem a tévében és azon belül egy adón adták. --Vakondka vita 2015. április 24., 10:09 (CEST)

paraméter mögött

Nézd meg ezt és ezt csak a műfaj paraméterem ögötti szakaszt, hogy szerinted mi különbség, vesszővel elválasztva, mint sortöréssel? Szerinted így sokkal jobb nem break-el hanem vesszővel? --Vakondka vita 2015. április 25., 14:39 (CEST)

És ha megköszönsz valamit ugye muszáj írnom, hogy szívesen? --Vakondka vita 2015. április 25., 20:19 (CEST)

Semmiért muszáj, jó szerkesztést. --Vakondka vita 2015. április 25., 20:33 (CEST)

TV Tokyo

Szia! Megtennéd, hogy megnézed a készülő TV Tokyo cikket és kijavítod a hivatkozásokat? Igyekeztem kijavítani az összeset, de biztos van még benne, ami rossz. És nem tudom, hogy hogy rendezzem sorba azokat az animéket, amelyekből több készült (pl. Pokémon, Slayers, ...) ABC-rendben vagy időrendi sorrendben? Mit javasolsz? --Ákos97 почта 2015. április 28., 06:43 (CEST)

Rendben. Köszönöm a javításokat, sokat segítettél. Még betűrendbe / időrendi sorrendbe szedem a címeket, bővítgetek itt-ott, aztán publikálom. --Ákos97 почта 2015. április 28., 18:15 (CEST)
Ez aztán részletes ismertető! :O Alap, hogy ott vagy. Vigyor --Ákos97 почта 2015. április 28., 20:03 (CEST)
Jaj, ugye nem muszáj? Rengeteg munka volt betűrendbe szedni. :/ Egy TXN News-ról tudni fogja mindenki, hogy híradó, a Micimackóról meg hogy rajzfilm. --Ákos97 почта 2015. április 29., 17:57 (CEST)
Most mással foglalkoznék (többek közt a Demasitával), illetve a TV Tokyóba szeretnék további forrásokat, szerintem ez nem olyan fontos. De később elképzelhető, hogy megcsinálom. --Ákos97 почта 2015. április 29., 18:32 (CEST)

PD vagy nem PD?

Ugye jól gondolom, hogy ez nem mehet a Commonsba? Köszi előre is! --Ákos97 почта 2015. április 29., 19:11 (CEST)

Köszi. És ez a logó? [1] (Valójában fehér a háttér, csak a Képfeltöltő átalakította.) --Ákos97 почта 2015. április 30., 06:15 (CEST)