„Bree Hodge” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
törölt kép ki
(Wikipédia:Wikimédia Magyarország)
a (törölt kép ki)
Fiát, Andrew-t többször átnevelő táborba küldte, legutolsó alkalommal akkor, amikor az rátámadott George-ra egy anyjával váltott csók után.
Bree alkoholproblémája akkor vált szorongatóvá, amikor [[Lynette Scavo|Lynette]] gyerekeit felügyelve némi bor elfogyasztása után kidőlt, a gyerekek pedig elszöktek. Bree nehezen, de rávette magát, hogy elmenjen az Anonim Alkoholisták összejövetelére, ám továbbra is úgy gondolta, hogy nincs problémája az ivással – az összejövetelekre azért ment el, hogy ezzel segítsen megakadályozni fia önállósodását.
 
[[Fájl:Normal dh223-0053.jpg|balra|bélyegkép|Bree a pszichiátrián találkozik Orson Hodge-al]]
Bree az Anonim Alkoholistáknál találkozik [[A Született feleségek szereplői|Peter McMillan]]nel, aki Bree kezese lett a terápia során. Szerelmi szálak szövődnek közöttük, ám kiderül, hogy Peter szexfüggő, és kezelés alatt áll, kezese pedig megtiltott számára minden érzelmi és testi érintkezést. Bree megkísérli jobb belátásra bírni Peter kezesét, ám Andrew – visszaélve Peter függőségével – ágyba csábítja a férfit, így megszakad kapcsolatuk. Ezután Bree élete több téren is összeomlik: fiát csomagjával és némi pénzzel sorsára hagyja egy távoli benzinkútnál, Danielle pedig megszökik Matthew Applewhite-tal. Ekkor az idegösszeomlás szélén Bree önként bejelentkezik egy [[pszichiátria]]i intézetbe, ahonnan akkor szökik meg, amikor kiderül, hogy annak idején Matthew ölte meg Melanie Fostert. Danielle ezt követően tér haza. (Matthew fegyvert szegez anyjára, és épp meg készül húzni a ravaszt, amikor egy rendőr lelövi őt az ablakon keresztül.) Bree ezt követően ismerkedik meg a sármos fogorvossal, [[Orson Hodge]]-dzsal, és szoros kapcsolatot alakít ki vele anélkül, hogy tudná: Orson gázolta el szándékosan a második évad végén [[Mike Delfino|Mike Delfinót]].
 

Navigációs menü