Karl Mayer

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Karl Mayer
Született feleségek-szereplő
Megjelenési információk
Első megjelenéseSzép kis látvány! (1.03. epizód)
MegalkottaMarc Cherry
MegszemélyesítőjeRichard Burgi
Karl Mayer adatai
Nemeférfi
Életkora41
Foglalkozásaügyvéd
HázastársaSusan Mayer (exfeleség)
GyermekeiJulie Mayer
RokonaiSophie Bremmer (anyós) Addison Prudy (após)
KapcsolatokBrandi (exbarátnő)
Edie Britt (exszerető)

Karl Mayer egy szereplő neve az amerikai ABC televíziós csatorna Született feleségek című sorozatában. Megformálója Richard Burgi. A magyar változatban Szabó Sipos Barnabás kölcsönzi hangját Karlnak.

Története[szerkesztés]

1. évad[szerkesztés]

Karl Mayer elhagyta Susant a titkárnőjéért, Brandiért. Később Karl bejelenti, hogy a nő megcsalta, és ekkor Susan meghívja Julie éneklős bulijára. Karl Edie társaságában megy el, aki elmondja, hogy még évekkel ezelőtt Karl és ő csókolóztak Hendersonék karácsonyi buliján. Ezután Karl képes arra kérni Susant, hogy fogadja vissza. Ám ő erre nemet mond.

2. évad[szerkesztés]

Susan megdöbben, amikor meglátja Karlt Edie házában. Később Karl beállít Susanhez azzal, hogy szakított Edie-vel, mert Karl őrzött Susanről egy képet. Ezután Karl visszamegy Edie-hez. Később, amikor Susan elmondja, hogy meg kell műttetnie magát, Karl feleségül veszi, hogy Susannek legyen biztosítása. Ezután Karl bejelenti, hogy összeházasodik Edie-vel, ám az esküvőn leteperi Susant. Másnap Karl elmondja, hogy szakított Edie-vel, és rögtön ágyba bújnak Susannal, de kiderül, hogy nem is szakított Edie-vel. Susan megharagszik és kirúgja Karlt. Ezután Susan elhatározza, hogy hozzámegy Mike-hoz, ekkor Karl aláírja a válási papírt.

3. évad[szerkesztés]

Mikor Julie összejön Austin McCann-nal Susan "nem bír" a lányával, ezért Karl segítségét kéri. Karl elbeszélget Austin-nal, de végül Susant dorgálja meg, mivel a nő azt mondta neki, hogy hozzámegy Mike-hoz, miközben Ian Hainsworth-el randizgat.

6. évad[szerkesztés]

Amikor Bree el akar válni Orsontól, Karl lesz az ügyvédje. De Karl kikezd ügyfelével, és titkos viszonyt kezdenek folytatni. A Lila Akác köz karácsonyi ünnepségén Karl azt tervezi, hogy egy repülőgép által húzott szalagon megkéri Bree kezét, de a repülő pilótája meghal, és pont a karácsonyi ünnepségbe zuhan bele. Előtte azonban Karl behívja Orsont a "télapó házába", hogy elmondja Orsonnak a Bree-vel folytatott viszonyát. De a zuhanó repülő lerombolja a műanyag házat, és Karl meghal.

Külső hivatkozások[szerkesztés]