Fájl:Anime mag stub.png

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Anime_mag_stub.png(48 × 40 képpont, fájlméret: 2 KB, MIME-típus: image/png)

Összefoglaló

Leírás

A stub image for use with en:Template:Anime-mag-stub and en:Template:Manga-mag-stub.

Dátum
Forrás Based on the following files: magazine/newspaper: File:Magazine.svg (Authors: Halibutt and Booyabazooka) (Licensing: PD-Self). Wikipe-tan: File:Wikipe-tan without body.png (Author: A.I. modified from File:Wikipe-tan full length.png by User:Kasuga~commonswiki) (Licensing: GFDL and CC)
Szerző Nihonjoe

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons

Nevezd meg! Így add tovább!

Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported, 2.5 Általános, 2.0 Általános és 1.0 Általános licencek alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.

A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2009. december 7., 05:30Bélyegkép a 2009. december 7., 05:30-kori változatról48 × 40 (2 KB)Nihonjoe== {{int:filedesc}} == {{Information |Description=A stub image for use with en:Template:Anime-mag-stub and en:Template:Manga-mag-stub. |Source=Based on the following files: magazine/newspaper: File:Magazine.svg (Authors: [[User:Halibutt|Hal

Az alábbi lapok használják ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat