Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2009-11-25

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Banki kölcsön százaléka[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Mia százalék amit a nemzetkőzi Bank számola kiadott kölcsönre

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője 70.71.145.27 (vitalap | szerkesztései) 2009. november 25., 01:09

Kérlek szépen, az pl. a banki kamat...! De lehet, hogy az egyszeri kezelési költség! - vitorlavita 2009. november 25., 04:11 (CET)[válasz]

A fogalmi kérdésekre a következő cikkekben érdemes választ keresni: BUBOR, Euribor, hitel, devizahitel, kamat, bank, kamatláb, kamatozás, monetáris politika. Segítségükkel talán világosabban is meg tudod majd fogalmazni a kérdésedet. Könnyen lehet, hogy idekattintva találsz választ: teljes hiteldíj-mutató - Google keresés. Karmelaüzenőlap 2009. november 25., 07:37 (CET)[válasz]

Magyarország aranya[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Melyik megyét hívják Magyarország aranyának ?
--TiRo vita 2009. november 25., 11:40 (CET)[válasz]


"Somogy, Tolna Baranya: Magyarország aranya!" mondóka
A világhírű villányi és szekszárdi vörösborok, a napfényes éghajlatú lankákon termő zamatos őszibarack, a csemegeszőlő, a cseresznye, a szelídgesztenye, mandula, a korai zöldborsó, a gyógynövények és a Dráva menti csiga hazánk fontos exporttermékei. Még füge is beérik itt.Gazdag e táj állatállománya (sertés, szarvasmarha, baromfi, házinyúl, házigalamb), s viszonylag sok búzát, kukoricát, zöldségfélét, takarmánynövényt termelnek errefelé.A Mecsek szén- és uránbányái, melyek egykor az ország gazdaságában fontos szereppel bírtak, lassan kimerülnek, fokozatosan bezárják őket.

Dencey vita 2009. november 25., 11:46 (CET)[válasz]