Szerkesztővita:Molnár Pál

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Regasterios 8 évvel ezelőtt a(z) Engedély képekhez témában

Üdvözlet[szerkesztés]

Üdv a Magyar Wikipédiában, Molnár Pál! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a Wikipédia:Segítség allapjait. További útmutatókat a Wikipédia:Irányelvek és útmutatók lap tartalmaz (ennek frissítésén dolgozom itt: Wikipédia:Segítség). A Wikipédia-szövegek formai lehetőségeiről itt olvashatsz. További útmutatókat a Wikipédia:Irányelvek és útmutatók lap tartalmaz. Ha bármi kérdésed lenne amire nem találsz választ, akkor a Portán vagy a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói (user)lapodon. A vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.
Sok sikert és jó szerkesztést! -- Iller :o 2006. november 25., 00:58 (CET)Válasz

Sürgősen hagyd abba a rombolást! OsvátA Palackposta 2007. április 2., 23:22 (CEST)Válasz

Köszönjük érdeklődésedet a Wikipédia iránt! A próbaszerkesztésed sikeres volt, de mivel az ilyen szárnypróbálgatások nem maradhatnak az oldalainkon, töröltük. Arra kérünk, hogy a további kísérletezgetéseidhez a → Homokozót használd! Olvasd el az Üdvözlőlapot, ha kíváncsi vagy, hogyan tudnál részt venni a projektben.OsvátA Palackposta 2007. április 2., 23:30 (CEST)Válasz

Balassi-kard borseregszemle[szerkesztés]

Üdv! Az általad beírt szöveg (Balassi-kard borseregszemle szócikk) a http://www.balassi.eu/alap/ címről származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! Scidow 2013. február 9., 11:25 (CET)

Szilágyi Áron[szerkesztés]

Szia! A Szilágyi Áron (vívó) szócikkbe betett állításaid mellé, nem tettél forrásmegjelölést. Kérlek pótold és a jövőben az ilyen jellegű kiegészítéseidnél, a felhasznált forrásmegjelölést ne felejtsd el. Köszönettel: Andrew69. 2013. február 16., 13:44 (CET)Válasz



Kedves Molnár Pál!

Azok közé tartozol, akik 2013-ban gazdagították a Wikipédia cikkanyagát, és ezáltal egy kicsit hozzáférhetőbbé tették a világra vonatkozó ismereteket.

Köszönetet mondunk a munkádért, és bízunk benne, hogy továbbra is kitartasz a közösen szerkesztett enciklopédia mellett.

Viszontlátásra az új évben is!

Wikimédia Magyarország Egyesület

Cite web sablon[szerkesztés]

Szia! Kérlek, a jövőben használd a Cite web sablont az internetes forráshivatkozások megadására. Előre is köszönöm, Aros Távírda 2015. március 5., 12:51 (CET)Válasz

Engedély képekhez[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:JohnRidland.jpg kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt az {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával (a képeid listáját megtalálod a „Közreműködéseim” menüben). A Wikipédia:Engedélykérés oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Az engedélyeket minden esetben a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd! Ne felejtsd el feljegyezni az engedélykérést a folyamatban lévő engedélykérések oldalra. Képekkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bizalommal a kocsmafal képszekciójához. Képek feltöltése előtt kérlek, tanulmányozd a felküldési útmutatót. Köszönöm a figyelmed, Regasterios vita 2015. november 27., 21:49 (CET)Válasz