Szerkesztővita:KHCB1992

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Beyond silence 15 évvel ezelőtt a(z) Mentort kértél témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves KHCB1992!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Ilyen vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Hunyadym Vita 2008. december 20., 20:03 (CET)Válasz


If you don't speak Hungarian, please click here.

Más nyelvek[szerkesztés]

Ha a szövegben egy angolnyelvű cikket szeretnél megemlíteni, akkor így írd:

[[:en:Bathroom|]] {{en}}

ez lesz belőle:

Bathroom (angolul)

Ha a cikktől balra látható interwiki linkek segítségével magában a magyar Fürdőszoba cikkben akarod megteremteni az angol Bathroom cikkel való kapcsolatot, akkor ezt kell a Fürdőszoba cikk végére írni:

* [[en:Bathroom|]] 
(Fontos, hogy az „en:” előtt nincs kettőspont!)

Ez lesz belőle baloldalt:

 megjegyzés: Forrásként egy másik Wikipédia cikk nem adható meg, hanem közvetlenül az eredeti forrásokhoz kell visszanyúlni.

Karmelaüzenőlap 2008. december 20., 23:45 (CET)Válasz

Hotel[szerkesztés]

Kérlek olvasd el a következő irányelveket:

A hotelről szóló cikkből hiányzik legalább két olyan független és megbízható forrás, ami bizonyítja a hotel nevezetességét.

Ha nem sikerülne pótolni, akkor irányelveink értelmében sajnos bizony törölve lesz a gondos munkával felépített cikked. Karmelaüzenőlap 2008. december 20., 23:45 (CET)Válasz

Mentort kértél[szerkesztés]

Szóltam a mentoroknak, hogy a {{Segítséget kérek}}(?) felirattal mentort kértél magad mellé a Wikipédia szerkesztésébe való betanulás idejére. Addig is, amig egyikük jelentkezik, a Wikipédia:Kocsmafal (kezdőknek) lapon teheted fel a Wikipédia szerkesztésével kapcsolatos kérdéseidet. Érdemes az üdvözletben látható kék hivatkozásokra is rákattintgatni! Karmelaüzenőlap 2008. december 20., 23:45 (CET)Válasz

  • Üdvözöllek a Wikipédiában. Láttam, hogy mentort keresel segítségül magad mellé. Ha gondolod, én szívesen leszek a mentorod. Ebben az esetben légy szíves válaszolj nekem itt, ezen üzenet alatt. Ha akarod, választhatsz valaki mást is a többi mentor közül.– Beyond silence Üz 2008. december 21., 00:15 (CET)Válasz