Szerkesztővita:Citabacita

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Rodrigo 11 évvel ezelőtt a(z) Cikkek művészekről témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Citabacita!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2012. január 6., 13:18 (CET)Válasz

Cikkek művészekről[szerkesztés]

Szia! Megbeszélésekre, kérdésekre ne a szerkesztői lapodat, hanem a vitalapodat használd! Bármiről írhatsz ami enciklopédikus, és amit forrásokkal alá tudsz támasztani. Élő személyek esetében nagyon ügyelj az információ megbízhatóságára. További tájékoztatást találsz a WP:ÉLŐ oldalon. Jó szerkesztést! Csigabiitt a házam 2012. január 9., 10:41 (CET)Válasz

Szia, köszönöm szépen a gyors választ! Citabacita vita 2012. január 9., 11:04 (CET)Válasz

  • Kiegészítésül még annyit, a Wikipédia:Kocsmafal (kezdőknek) lap egyfajta fórum azoknak, akik a szerkesztői karrierjük elején járnak, ott gyorsan választ kapsz a kérdéseidre. Csak akkor hagyd rajta a bemutatkozó lapodon a mentorkereső sablont, ha ezt a lehetőséget nem érzed elegendőnek, és tényleg mindig egyvalakihez, a te személyes mentorodhoz fordulnál inkább. Akkor előbb-utóbb jelentkezni fog nálad egy gyakorlottabb szerkesztő.
    Szólok idejében, hogy csak azokról érdemes írnod, akik kiállják a nevezetességi irányelvben leírtak próbáját, nehogy aztán a cikk törlése legyen belőle.
--Karmela posta 2012. január 9., 23:59 (CET)Válasz
  • Jelenleg a Pick up artist egy ismeretlen fogalom Magyarországon, még magyar kifejezés sincs rá. Ha foglakoztat a téma, javaslom a szerelem, randevú, stb. szócikkek megírását (csók már van), hisz ez bizonyítaná hogy ez a terület kutatott és ismert Magyarországon.
Vagy ha van kedved a egy Randi tanácsadó cikket készíteni, abban a pick-up artist témát is lehet érinteni. Az angol en:Dating coach szócikk segíthet.
A Szerkesztő:Citabacita/teszt lapon háborítatlanul gyűjthetsz anyagot illetve szerkeszthetsz. Ha segítség kell jelezd.

--Rodrigó 2012. október 28., 15:21 (CET)Válasz