Szerkesztő:Puncsos/Fun

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Nekem tetszik :)


  • értelmetlen szavazás, mert a csonk nem a szavak számától függően lesz csonk. Például, ha ez a szám 2, akkor a "meleg van" csonk, míg a "nagyon meleg van" már nem? Nah, ezért nem jó ötlet a szólimit megadása, mert a későbbiekben hivatkozhatnak bármilyen csonk-gyanús szócikknél arra, hogy "de hiszen több szó van benne, mint a határ"... (miért kellett eltüntetni a korábbi véleményeket?) -- Puncsos 2005. augusztus 30., 22:45 (CEST)

Puncsos: Sorlimit, nem szolimit volt. El kellene olvasni, amirol velemenyt mondasz. Sajnos ez nem jellemzo a WP-ra, mindenfele emberek mindenfele dolgokat lehuznak, anelkul, hogy halvany lila fingjuk lenne, hogy mirol van szo. --Math 2005. szeptember 5., 16:43 (CEST)

Math, állítsd le magad. Data Destroyer 2005. szeptember 5., 16:57 (CEST)


Soldiers_Western_Wall_1967.jpg‎ (29KB, MIME típus: image/jpeg)

1967-es háború során készült, világhírűvé vált kép. Egyértelmüen szabad, legfőbb bizonyiték: az angol wikipédia is használja. Kép története

2006. december 15., 18:18 . . Bator (Vita | Szerkesztései) . . 256×384 (29 673 bájt) (1967-es háború során készült, világhírűvé vált kép. Egyértelmüen szabad, legfőbb bizonyiték: az angol wikipédia is használja. )

(lol, puncsos (→ Mi'la tu'tu?) 2006. december 15., 17:30 (CET))


Csikós Judit (Kiskunfélegyháza, 1984. december 17.-): nemzetközi és interszakkollegiális kapcsolatok szakértő, tekes, KOB-titkár

...

Tehetsége a diplomácia iránt már igen korán megmutatkozott. Az óvodában is helyesen kezelte a miatta kirobbant konfliktusokat. Az 1988-as Kiskunfélegyházi Paktum tető alá hozója, melyben sikerült csillapítania a feszültségeket az óvoda két tábora között.

...

Csikós Judit már ekkor is kozmopolita volt. Az utazás ekkor vált szenvedélyévé. De ezt hamar felváltotta az ágyorientáció. Ezért lett kollégista.

Közéleti szerep[szerkesztés]

...

Ez csupán annyira volt releváns szakasz az életében, hogy társai itt ragasztották rá a Judymester elnevezést tiszteletük jeléül. A nihil és a meg nem értés elől 2004-ben a Társadalomelméleti Kollégiumba (röviden : TEK) menekült. Itt igazán megmutatkoztak erősségei. Karrierje magasan ívelt felfelé. 2004/2005-ben kas(s)zás, 2004.nov.17-20. között nevelőtanár és 2005/06. őszi félévében korcsmáros volt.

(vazzeg -- puncsos (→ Mi'la tu'tu?) 2006. december 16., 05:43 (CET))



IP-cím vs. usernév[szerkesztés]

Üdv Mindenkinek! Csak tegnap regisztráltam. (Nyilván bénázom még egy kicsit, de annyira meg nem vagyok lüke, és nincs is időm, hogy sokáig homokozzam.) Egy két Rákóczi-szabadságharcos cikket bővítettem. (Esze Tamás, Esterházy Antal, Forgách Simon) Először azonban még regisztrálás nélkül, utóbb pedig valahogy kilépődtem, és az aláírásom csak kódszám maradt. Kérdésem, hogy utólag a számos azonosító összehozható-e regisztrált önmagammal. Keresem továbbá azon wikipédistákat, akik komolyabban érdeklődnek a Rákóczi-szabadságharc iránt, mert jól össze tudnánk dolgozni. Előre is köszönöm! --Mkalman 2007. január 19., 11:59 (CET)

Szia!
Az a "számos azonosító" az IP-címed. Ezt a laptörténetben utólag nem lehet átírni a usernevedre, annyit tehetsz, hogy a cikk vitalapjára odaírod, hogy "Az xx.yy.zz.ww IP-cím én voltam, üdv, ~~~~". Így ha valakinek kérdése van azzal amit írtál, akkor tudja, hogy kit keressen. A szócikkeket pedig nem szoktuk aláírni, hiszen egy cikk több ember munkája, azokat vedd ki légyszi. Üdv, Totya (vitæ) 2007. január 19., 16:09 (CET)

Kedves Totya! Nagyon köszi a segítséget. Hú de ciki az aláírás. Valahol mintha az lett volna, hogy ne felejtsem el aláírni, ezért az első néhány után odebiggyesztettem, gondolván, hogy mindig az utolsó aláírása látszik. Most kiszedegettem, de hát a laptörténetben már bennmarad mint hülyeségem mementója. Na most ide tegyek aláírást, vagy amúgy is látszódni fog. (nem teszek) – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Mkalman (vitalap | szerkesztései)

Semmi gond! :-) A laptörténet egyátalán nincs szem előtt, abszolút nem baj, ha ott marad az aláírásod. Viszont csak a szócikkeket nem kell aláírni, a vitalapos hozzászólásokat (mint pl. ez is) hasznos aláírni, mert így látható, hogy ki mikor mit mondott. Üdv, Totya (vitæ) 2007. január 19., 16:58 (CET)

-- puncsos (→ Mi'la tu'tu?) 2007. január 24., 13:33 (CET)

Piros, illatos kutyaszar[szerkesztés]

Gyíkok? És szerinted ha i. e. -t írsz, mihez viszonyítasz? Mohamedhez? A világ teremtéséhez? Alenshának már írtam: a kutyaszart (nektek a Kr. e.), ha beillatosítod, pirosra kifested és azt mondod rá, hogy torta (i. e.-t írsz helyette), attól még kutyaszar marad (mert ugye mihez is viszonyítunk?). Na, ugye. De mindegy, erről szavaztatni fogok. --Mathae قلني 2007. január 28., 16:13 (CET)

-- puncsos (→ Mi'la tu'tu?) 2007. január 28., 17:00 (CET)

User:Balázs222 infoboxai[szerkesztés]

Ez a szerkesztő antifasiszta.
Ez a szerkesztő véget szeretne vetni a romák diszkriminációjának.
Fájl:Köztársaság.png Ez a szerkesztő mély tiszteletet érez azok iránt, akik a spanyol antifasiszta harcban a szabadságért és a köztársaságért harcoltak.
Fájl:Szeg.jpg Ez a szerkesztő szeretne egy olyan világban élni, ahol nem létezik kizsákmányolás, és ahol nem hallnak meg ártatlan gyerekek éhinségtöl Afrikában.
Fájl:Aprile25.jpg Ez a szerkesztő mély tiszteletet érez azok iránt, akik az 1945 április 25-ei hősies antifasiszta felkelésben részt vettek.
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
ro-3 Acest utilizator poate contribui cu un nivel avansat de română.
en-2 This user can read and write intermediate English.
it-1 Questo utente può contribuire con un italiano di livello semplice.
Ez a szerkesztő Firefox böngészőt használ.
Ez a szerkesztő főként Google keresőt használ.
Ez a felhasználó a Föld bolygó lakója.
Ez a szerkesztő román állampolgár.
Ez a szerkesztő nem dohányzik.
Ez a szerkesztő ateista.
Ez a szerkesztő Garfield-rajongó.
Ez a szerkesztő szokott verseket írni
Ez a szerkesztő támogatja a magyarromán megbékélést, és a Magyar–Román Baráti Társaság célkitűzéseit.
Ez a szerkesztő jobbkezes, de empatikus a balkezesekkel.
Ez a szerkesztő férfi.
This user is male.
Ez a szerkesztő írt már regényt...
Ez a szerkesztő imádja a labdarúgást.
Ez a szerkesztő narancslé kedvelő.
Ez a szerkesztő nagy gondolkodó.
Ez a szerkesztő szereti a narancsot.


-- puncsos (→ Mi'la tu'tu?) 2007. szeptember 10., 02:35 (CEST)