Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2022-08-03

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Sablon készítése[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy hogyan kell új sablont készíteni, vagy a meglévő Biblia hivatkozás sablont javítani az itt leírt módon: "https://hu.wikipedia.org/wiki/Sablonvita:Biblia_hivatkoz%C3%A1s"?
--Csomorkány vita 2022. augusztus 3., 10:03 (CEST)[válasz]
javaslat...
Azt gondolom, itt, a Tudakozóban, inkább lexikális kérdéseket érdemes feltenni (mint annak idején a 'Kíváncsiak Klubja' című rádióműsor szerkesztőinek, anno az 1990-es évek előtt)!
Én azt tenném, hogy belépnék a Wikipédia:Sablonműhely-oldalba, és keresnék egy szerkesztőtársat a taglistában!
Vagy azt mégsem, hanem a Wikipédia-vita:Sablonműhely-oldalon nyitnék egy új szakaszt és tenném fel ugyanezt a kérdést, amit itt feltettél!
Aki reagálni fog a kérdésedre, ő lesz talán a megfelelő segítséged!
vitorlavita 2022. augusztus 4., 00:00 (CEST)[válasz]
Köszi, átköltöztem a kérdésemmel. Csomorkány vita 2022. augusztus 7., 17:32 (CEST)[válasz]
javaslat-...-
Elég komplikált ez a sablon. Én a helyedben átmásolnám az egészet a saját próbalapomra, aztán ott módosítanák rajta, aztán ha tetszik a végeredmény, akkor új néven létrehoznák egy újabb sablont. Remélem segítettem. üdv. – M. V. 2022. augusztus 5., 19:58 (CEST)[válasz]
Hát, egyenlőre az a problémám, hogy fogalmam sincs, hogyan kell elindulni. Még sose írtam vagy módosítottam Wiki-sablont. Mindenesetre ha a linken leírt formátumban, mint célban mi megegyezünk, az már komoly eredmény :-) Csomorkány vita 2022. augusztus 7., 17:32 (CEST)[válasz]