Wikipédia:Javaslat tisztségviselők megválasztására/Wikitanács (2021)/Jelentkezés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Az alábbi megbeszélést/szavazást/vitát lezártuk. Kérjük, ne módosítsd!
A további hozzászólásokat a témának megfelelő fórumra vagy vitalapra írhatod. Ezt a szakaszt többet ne szerkeszd!


A jelentkezés lezárult. A további további jelentkezés itt: Wikipédia:Javaslat tisztségviselők megválasztására/Wikitanács (2021)

Tudnivalók

Ezen a lapon lehet jelentkezni a Wikitanács soraiba. A tanács jelenlegi tagjainak mandátuma 2021. május 31-én lejár. Amennyiben a 2021–2022. évben szeretnél WT-tag lenni, vállalod az ezzel járó felelősséget, kész vagy arra, hogy egy éven át tevékenykedj a testületben, akkor írd fel a neved erre az oldalra.

Fontos érteni, hogy ez csak jelentkezés, itt semmilyen szavazás nem folyik. Jelentkezni a szavazás lezárultáig (2021. június 6., 23:59-ig) lehet. Maga a szavazás május 24-én nulla órakor kezdődik, és a szavazási irányelv szerint 2 héttel később, június 6-án 23:59-kor zárul. A választás során egyetlen szavazás keretében, de minden jelöltről külön-külön fog folyni a szavazás. A kiértékelés a Wikitanács irányelvének vonatkozó szakasza alapján történik. Az új testület mandátuma 2021. június 7-én kezdődik és 2022. június 6-áig szól.

Emlékeztetőül: a Wikitanácsnak tíz rendes tagja van. Amennyiben a szavazáson több szerkesztő kapja meg az előírt szükséges támogatást, akkor a legjobb eredményt elérő tíz szerkesztő lesz a tanács rendes tagjává, a bekerülési küszöböket elérő többi jelölt pedig az eredményük sorrendjében póttaggá válik.

Jelentkezés[szerkesztés]


A fenti megbeszélést lezártuk, kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a szakaszt többet ne szerkeszd!