Vita:Victor Catan

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Alensha 6 évvel ezelőtt

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Maradt, források kerültek a cikkbe. Alensha 2017. október 7., 01:26 (CEST)Válasz

Victor Catan[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a lap törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Hosszabb ideje próbálok már forrásokat találni a volt moldáv miniszter cikkéhez, de nem sikerül. Egy döglött link és egy nyilatkozat van csak hozzá és az interwiki linkeken is csak döglött linkeket találok. (Cserébe megtaláltam róla és angol Wikipédia cikkéről a világ legfurább Youtube videóját, amit velem együtt eddig heten láttak. Nézzétek meg ti is és szóljatok, ha van rá magyarázat!) Ez alapján nem nevezetes, ami egy minisztertől elég fura. Piraeus vita 2017. október 4., 23:52 (CEST)Válasz

Tényleg nincs önéletrajza: Victor CATAN, Minister of Internal Affairs. Apród vita 2017. október 5., 12:38 (CEST)Válasz

Kösz Apród, nem találtam meg. Viszont felesleges ez a megjegyzés. Van még pár cikk ebben a kategóriában, amivel nem boldogulok. Lehet, hogy egyszerűen bénázom, azért. A többit már forrásoltam. Ez is olyan volt, amivel nem vergődtem zöld ágra, azért kértem itt segítséget. Piraeus vita 2017. október 5., 21:55 (CEST)Válasz

Betettem a cikkbe az archív linket, amit Apród talált, és egy újabb forrás alapján egy-két mondattal bővítettem a szöveget. Szerintem  maradjon; a nevezetesség kétségtelenül teljesül. – Malatinszky vita 2017. október 5., 15:27 (CEST)Válasz

Szerintem ezt le is zárhatjuk, visszavonom a jelölést. Piraeus vita 2017. október 5., 21:55 (CEST)Válasz


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!