Vita:Rihanna

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt 91.82.225.249 3 évvel ezelőtt a(z) Kivágott mondat témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Életrajzi szócikkek (besorolatlan)
Könnyűzenei témájú szócikkek (bővítendő besorolás)

Untitled[szerkesztés]

lastfm://artist/Rihanna/similarartists

Kép figyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commons-on. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből ellenőrizd a Commonsbeli lapját a képnek, hátha időközben visszavonták, vagy hibát követtek el a törlésre jelöléssel. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal.

Miután megoldottad a problémát, kérlek azt jelezd itt az üzenetet létrehozó sablon „|status=” sorában.

Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker 2007. június 9., 08:18 (CEST)Válasz

Kép figyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commons-on. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből ellenőrizd a Commonsbeli lapját a képnek, hátha időközben visszavonták, vagy hibát követtek el a törlésre jelöléssel. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal.

Miután megoldottad a problémát, kérlek azt jelezd itt az üzenetet létrehozó sablon „|status=” sorában.

Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker 2007. június 10., 08:18 (CEST)Válasz

Bulvár[szerkesztés]

Nem hiszem, hogy enciklopédiába való információ, hogy Rihanna szereti a csokifagyit, és nem ez az egyetlen bulvár-jellegű információ a cikkben (nem tudom, ki emlékszik még a Bonnie Wright körüli mizériára, hasonló okokból kifolyólag). - Don golgi vita 2008. január 3., 22:39 (CET)Válasz

Egyetértek,a bulvárinfók rajongói honlapra valók – Timish söyle 2008. április 29., 17:28 (CEST)Válasz

Képfigyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commonson. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből, ellenőrizd a commonsos lapját, hátha időközben visszavonták a törlési jelölést, vagy eleve tévedés volt. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal. Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker vita 2008. május 3., 00:35 (CEST)Válasz

Kivágott mondat[szerkesztés]

"2008-ban február 21-ét Rihanna napjává (Rihanna Day) nyilvánították, ami Barbadoson nemzeti ünnep lett."
Ha február 20-án született, akkor miért február 21 az állítólagos nemzeti ünnep? Nálunk is október 24-én és március 16-án kellene ünnepelni?
A nagyobb baj az, hogy az angol Wikin, amit itt láthatóan alapanyagnak használtak, szó sincs erről.
Az egész cikk egy rajongói próbálkozás arra, hogy örök értékűnek tüntessen fel valakit, akinek 3 éves múltja van.
Jelenleg az egész mint lexikoncikk - szánalmas. --Linkoman vita 2008. július 30., 20:04 (CEST)Válasz
Az ügy kapcsán, megfelelő források nélkül óvatos lennék. Egyrészt az angol en:Public holidays in Barbados című forrás nélküli cikk megerősíti, hogy ez egy ünnep ott. A Google találatai megerősítik, hogy 2008-ban Barbadoson valóban tartottak Rihanna Dayt nemzeti ünnepként [1][2][3]. Amihez igazán forrás kellene, és nem lesz könnyű megtalálni - hogy elkerülhetőek legyenek az Az elismerés napja cikkben tett korábbi általánosításokhoz hasonló hibák -, a nemzeti ünneppé nyílvánító rendelkezés (amire az azonos szövegű linkelt tudósítások utalnak) és annak alapján, hogy egyedi vagy ismétlődő esetről van-e szó, és enciklopédikus kiváncsiságunk oltására, hogy mi a hivatalos indoklás. – Dami vita 2008. augusztus 5., 17:24 (CEST)Válasz
Elfogult meglátás! 3 éves múlt? Komolyan? Melyik bolygón él a leíró? 91.82.225.249 (vita) 2020. október 21., 11:37 (CEST)Válasz

Kocsmafalról átmásolva, mert ide való: itt azt írják, hogy február 20-án a kormányzat február 21-ét Rihanna napjává nyilvánította. Ugyanakkor megírja az oldal, hogy "The day not will be a public holiday". Vagyis nem lesz törvényes/hivatalos ünnep, hivatalos munkaszüneti nap (ezt szintén megírja az oldal.)


Dami vita 2008. augusztus 6., 00:00 (CEST)Válasz

Folyószöveg[szerkesztés]

Te ismered azt az írásmódot, hogy folyószöveg? Miért kell minden mondatot új sorba írni egy sorköz kihagyással? Látszik nem lapoztál még sosem lexikon csak bulvárlapot. – Bazsi888 vita 2009. június 12., 21:29 (CEST)Válasz