Vita:Rétvári Bence

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Források[szerkesztés]

Ha Rétvári Bence valóban nevezetes, akkor nem lehet róla valami független forrást találni? – Malatinszky vita 2009. október 4., 22:05 (CEST)

Országgyűlési képviselő, parlamenti párt ifjúsági szervezetének elnöke, szóval nevezetes, de így tényleg no forrás. Az OGY honlapján van egy életrajz. Cassandro Coat of arms of Malta.svg Ħelyi vita 2009. október 4., 22:07 (CEST)

kismamaberlet.hu?[szerkesztés]

Szerintem a linkelt kismamaberlet.hu oldalon már nem az a tartalom van, ami miatt eredetileg linkelve lett. - – Elekmathe vita 2018. szeptember 13., 21:08 (CEST)