Vita:Irigy Hónaljmirigy

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Crystal Clear app kguitar.png Ez a szócikk témája miatt a Könnyűzenei műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Bővítendő Ez a szócikk bővítendő besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Közepesen fontos Ez a szócikk közepesen fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Ary (vita), értékelés dátuma: 2011. április 26.
Könnyűzenei témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Wiki hiba[szerkesztés]

Hiba a forráshivatkozásban: ref>-ek vannak a lapon, de nincsen references/> Nem értem miért írja ezt ki állandóan.Hivatkozást akartam beszúrni erre mindig ezt írja ki... --VeszélyesElem vita 2011. június 4., 14:25 (CEST)

Ezt én is észrevettem, próbáltam kijavítani, de a forráskód jól van. Nem tudom, mit lehet ilyen esetben tenni. nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgcsillagkapu 2011. június 4., 14:27 (CEST)
Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaHiányzik az aláírás!

--Nyar94 vita 2011. június 4., 14:28 (CEST)

Kapcsolódó előadók[szerkesztés]

Az infoboxban szereplő három előadó hölgy közül kettőnél nem világos (a szócikkből nem derül ki), hogy miért kellene őket külön kiemelni. Keresztes Ildikóról megtudhatjuk, hogy énekelt az egyik lemezükön. A másik két hölgyről semmit nem tudunk meg, ami szükségessé tenné a külön kiemelést. Hungarikusz Firkász Nuvola apps ksig.png Ide írkássz! 2011. augusztus 21., 00:28 (CEST)

Azt tanácsolom, hallgass meg néhány olyan Mirigy nótát, amiben női hang énekli vagy a refrént és/vagy valamelyik strófát és akkor megtudod. - Dorysboy vita 2011. augusztus 21., 22:50 (CEST)

Értelmezési hiba?[szerkesztés]

Úgy tünik van pár wikis,aki nem szereti a Mirigyet.Atom Anti a kilencedik tag,és nem csak beugró most már. --VeszélyesElem vita 2012. május 16., 16:49 (CEST)

Van. OsvátA Palackposta 2012. október 21., 18:38 (CEST)


Fintorock[szerkesztés]

Sipos Peti szerint a Fintorock elnevezés csak városi legenda: https://rtl.hu/rtlklub/fokusz/az-irigy-honaljmirigyesek-gyerekei-apjukat-alakitjak-a-legujabb-klipben