Ugrás a tartalomhoz

Vita:Herczegfalvy–Szereday-díj

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hungarikusz Firkász 12 évvel ezelőtt a(z) Törlési megbeszélés eredménye témában

Törlési megbeszélés eredménye[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Törölve. Hungarikusz FirkászIde írkássz! 2012. június 14., 16:30 (CEST)Válasz

Herczegfalvy–Szereday-díj[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)

nem nevezetes. Semmilyen független forrás nem tárgyalja, egy középiskolai osztály saját alapítású díja. És két szerkesztőnk is formázza meg láttamozza a szócikket... Teemeah big bang is ALIVE 2012. június 8., 12:10 (CEST)Válasz

  • Kedves Szerkesztők! Nagy örömmel vettem, hogy ennyien olvasgatták a díj oldalát. Azonban az elkeserített hogy a törléssel kapcsolatban. Természetesen lehetséges, hogy a két ember neve nem mond semmit de javaslom a Szereday Éva nevét beütni a googli-ba. Megértem hogy sok helyet foglal a díj posztolása, de kérném ha mégiscsak maradjon. Ha törlésre kerül kérem előtte, a tartalmát küldjék el (amelyet egy önálló honlapra rakunk) mert évente sok-sok tanár és diákot foglalkoztat az esemény (vagyis a díjátadó), mert hiába gondolják hogy nem, de magas jutalommal járó nívós díjról van szó. Sajnos kevés ilyen iskola van ahol ex diákok csinálnak önálló díjat. Bízom abban hogy belátóak lesznek ... -- Krisz 2012. június 9., 10:49 (CEST)
  • Kedves Krisz! Az enciklopédiáink szabályai szerint ahhoz, hogy valamiről cikk legyen, legalább 2 független forrásnak kell lennie, ami behatóan tárgyalja a témát (nem említés szintjén és a saját honlapok nem számítanak függetlennek). Ha a díj névadói megfelelnének ennek a követelménynek, akkor is csak róluk lenne szócikk, a díjról nem. Javaslom, hogy most mentsék le a szöveget, mert valószínűleg törölve lesz a nevezetességet bizonyító források hiányában. A tartalmát be lehet dolgozni a gimnázium szócikkébe. üdv, Alensha 2012. június 13., 02:30 (CEST)Válasz

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!