Vita:Györgyi Anna

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Crystal personal.svg Ez egy életrajzi szócikk.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Életrajzi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

A Színházi Adattár[szerkesztés]

Véleményem szerint kellene használni. Nekem úgy tűnik a közelmúlt szerepei hiányoznak a listáról. Ezt az autentikus platformot használva a leíró rész is bővülhetne. – Kispados vita 2010. november 5., 10:07 (CET)

A Színházi adattár segítségével lett bővítve a színpadi szerepek rész. Néhány szerep kimaradt, azokat most pótoltam. Igaz nem időrendben, de megtalálhatók a szerepek között az idén bemutatott Guppi, az Anna Karenina, vagy tavalyról az Annie, Anna, Annabella és az Elektra című darabok is. Farkasgergely vita 2010. november 5., 11:48 (CET)

Egy másik szerző műve[szerkesztés]

Peter Weiss nem írt Névtelen csillag címmel színdarabot. A dráma Mihail Sebastian román író alkotása. – Holdkóros vita 2018. január 15., 22:08 (CET)