Vita:Budapest oktatási intézményeinek listája (egyértelműsítő lap)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A törlési megbeszélés eredménye (2020. március)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Funkciója szerint nem egyértelműsítő lap, tartalma a Wikipédia:Listák listája lapra való. Törölve. – Crimeavita 2020. március 14., 15:52 (CET)Válasz

Budapest oktatási intézményeinek listája (egyértelműsítő lap)[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a lap törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Ez nem egyértelműsítő lap, ilyen minőségben nem alkalmazható, mert nincs mire. Mit egyértelműsít mitől? Az általános iskolák listáját a középiskolák listájától? Vagy a középiskolák listáját a felsőoktatási intézményektől? Bocsánat, hogy nem írom le az összes variációt! Itt nincs olyan homonímiák amiket egymástól meg kéne különböztetni. Ez az egyértelműsítő lapok alkalmazásának félreértése,  törlendő. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2020. március 7., 15:06 (CET)Válasz


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!