Vita:Angelina Jolie

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Robogos 10 évvel ezelőtt a(z) A mellrák esélye témában
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Filmekkel kapcsolatos szócikkek (besorolatlan)
LMBT-témájú szócikkek (besorolatlan)
Életrajzi szócikkek (besorolatlan)

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).


Átdolgozandó[szerkesztés]

Hátborzongató benne ez a kik szerelmesek Angelinába rész ott a közepén. Kérem szépen, ez itt egy enciklopédia, nem egy bulvármagazin... – Timish sablongyári üzenőfal 2010. január 1., 22:16 (CET)Válasz

Unkák[szerkesztés]

Ez az egész cikk gáz, úgy ahogy van. De ez a rész aztán tényleg irreleváns AJ származásával kapcsolatban:

"Egy tudományos származástani társaság, a New England Historic Genealogical Society a 2008-as amerikai elnökválasztáskor a három jelölt híres rokonai után kutatott. Kiderült, hogy az Amerikai Egyesült Államok első színesbörű elnöke, Barack Obama Angelina élettársának, Brad Pittnek a távoli unkatestvére. "

És mi az, hogy unkatestvérek? Mindketten békák? :-)Perfectmisside írj! 2010. március 17., 17:13 (CET)Válasz

A világ legszebb asszonyaként a médiában[szerkesztés]

2006-ban az amerikai People magazin által készített a világ 100 legszebb emberét bemutató lista első helyét Angelina Jolie foglalja el.

A színésznőt 2008-ban a Hello magazin népes olvasótábora a legvonzóbb sztárnak választotta, 2009-ben pedig a Vanity Fair magazin a világ legszebb hírességének kiáltotta ki, valamint ugyanebben az évben a magyar Periodika Magazin a világ legszexisebb nőjének választotta.

2010-ben a Superdrug internetes oldal által meghirdetett szavazás végeredménye szerint Angelina Jolie lett az évtized szépségikonja.

Az FHM férfimagazin évente megrendezett nemzetközi szavazásán, amely a világ 100 legszexisebb nőjét keresi Jolie 200 óta szerepel. Legjobb eredményét, 2005-ben érte el, ekkor a 3. helyen végzett.

Erre mi a forrás? – OrsolyaVirágHardCandy 2010. május 26., 12:58 (CEST)Válasz

LMBT[szerkesztés]

Hol is szerepel a cikkben, hogy miről is van szó?? --Regasterios vita 2012. szeptember 15., 22:54 (CEST)Válasz

Akkor én azt a kategóriát eltávolítom onnan, miután a cikkben semmiféle, forrással is alátámasztott utalás nincs erre. --Regasterios vita 2012. szeptember 17., 16:39 (CEST)Válasz

A mellrák esélye[szerkesztés]

A statisztikai vizsgálat, amely kimutatta, hogy a vizsgált génkombináció jelentős kockázatot jelent a mellrákkal kapcsolatban több sebből vérzik, ebből egyet értettem: a vizsgálatban szereplő kontrollcsoport testtömegindexe jelentősen alacsonyabb volt, ami önmagában is csökkentette a mellrák kockázatát. A cikket nem találom. Hozzáértőbbek talán szépen megírják.

Robogos vita 2014. április 27., 21:14 (CEST)Válasz