Vita:Alyr Arkhon

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A törlési megbeszélés eredménye (2020. november)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Ahogy HuFi is írta, a szócikk nem felel meg a WP:FIKCIÓ nevezetességi kritériumainak, nincsenek megfelelő, a szereplővel foglalkozó források. Törölve. – Crimeavita 2020. november 22., 09:41 (CET)Válasz

Alyr Arkhon[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a lap törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nevezetes? GhostDestroyer100 vita 2020. november 13., 18:27 (CET)Válasz

2009-ben készült a cikk, 2013-ban került rá a {{nevezetesség}}(?) sablon. Biztos, hogy nevezetes önállóan? Keresés során semmilyen megfelelő forrást nem találtam. Nepos0475 vitalapját olvasgatva bukkantam rá erre a szereplőre, azelőtt még sosem hallottam róla (sem a M.A.G.U.S.-ról). Már ő is említette, hogy rajta van a cikken a nevezetesség sablon. Hungarikusz Firkász pedig említette, hogy a cikkben megadott források nem támasztják alá a nevezetességet. Guglizás során sem találtam jobb forrásokat. Önállóan nem nevezetes, max átirányításként maradhat a MAGUS cikkére. GhostDestroyer100 vita 2020. november 13., 18:27 (CET)Válasz


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!