Tábori járás

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tábori járás
Közigazgatás
Ország Csehország
KerületDél-csehországi kerület
Rendszám TA
Földrajzi adatok
Időzóna CET, UTC+1
Elhelyezkedése
Tábori járás (Csehország)
Tábori járás
Tábori járás
Pozíció Csehország térképén
é. sz. 49° 18′, k. h. 14° 42′Koordináták: é. sz. 49° 18′, k. h. 14° 42′
A Wikimédia Commons tartalmaz Tábori járás témájú médiaállományokat.
A Tábori járás

A Tábori járás (csehül: Okres Tábor) közigazgatási egység Csehország Dél-csehországi kerületében. Székhelye Tábor. Lakosainak száma 103 599 fő (2009). Területe 1326,01 km².

Városai, mezővárosai és községei[szerkesztés]

A városok félkövér, a mezővárosok dőlt, a községek álló betűkkel szerepelnek a felsorolásban.

Balkova LhotaBechyněBečiceBělečBorkoviceBorotínBradáčovBřezniceBudislavČernýšoviceChotěmiceChotovinyChoustníkChrbonínChýnovDírnáDlouhá LhotaDobronice u BechyněDolní HořiceDolní HrachoviceDráchovDrahovDražiceDražičkyDrhoviceHaškovcova LhotaHlasivoHlavatceHodětínHodoniceJedlanyJistebniceKatovKlenoviceKomárovKošiceKošínKrátošiceKrtovLibějiceLomMalšiceMažiceMeziříčíMeznáMladá VožiceMlýnyMyslkoviceNadějkovNasavrkyNemyšlNová Ves u ChýnovaNová Ves u Mladé VožiceOldřichovOpařanyPlaná nad LužnicíPohnánecPohnáníPojbukyPřehořovPsárovRadenínRaděticeRadimovice u TáboraRadimovice u ŽelčeRadkovRatajeRatibořské HoryŘemíčovŘepečŘípecRodnáRoudnáŠebířovSedlečko u SoběslavěSezimovo ÚstíSkaliceSkopytceSkrýchov u MalšicSlapskoSlapySmilovy HorySoběslavStádlecSudoměřice u BechyněSudoměřice u TáboraSvinySvrabovTáborTřebějiceTučapyTurovecÚstrašiceValVesceVeselí nad LužnicíViliceVlastibořVlčevesVlkovVodiceZadní StřítežZáhoříZálšíŽelečZhoř u Mladé VožiceZhoř u TáboraŽíšovZlukovZvěrotice

További információk[szerkesztés]

Commons:Category:Tábor District
A Wikimédia Commons tartalmaz Tábori járás témájú médiaállományokat.

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Tábor District című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.
  • Ez a szócikk részben vagy egészben az Okres Tábor című cseh Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.