Szerkesztővita:Worrida/Archív 2019

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Worrida 4 évvel ezelőtt a(z) Craige témában

Kategória:Kelet-washingtoni Egyetem kategória

Szia! Figyelj csak: a Kategória:Kelet-washingtoni Egyetem-et egyelőre megszüntettem, az az igazság, hogy akkor szoktunk új kategóriát létrehozni, ha össze tud fogni öt szócikket, vagy legalábbis benne van a lehetőség, hogy legyen ennyi cikk benne. Személyeket (Mary Cullinan) nem szoktunk intézménykategóriába tenni, így ha azt kiveszem, akkor már csak egy cikk marad benne. Ám ha van elég megírt szócikk, akkor a rektoroknál is az "öt cikk legyen benne" alapján létre lehet hozni az adott intézmény vezetőinek a kategóriáját, ami viszont már mehet az intézményhez is. Van ilyenre példa:

de ennek az amerikai egyetemnek a szócikkbokra még nem tart ott, hogy érdemes legyen kategóriába fogni.

Amúgy jó, hogy megírtad ha esetleg ötlettárra van szükséged a további szócikkekhez, van egy ilyen oldalunk: Wikipédia:Kért_cikkek/en, ahol kb 10 ezer olyan angol nyelvű szócikk szerepel, aminek valamilyen magyar vonatkozása van (a magyar linkek nem jók, meg egyébként is alkalmilag frissül, ezért ellenőrizni kell, hogy nincs-e megírva az adott cikk). De amúgy persze nyugodtan menj az érdeklődésed szerint, jó munkát, szia! Palotabarát vita 2019. április 14., 18:39 (CEST)

@Palotabarát:: Szia! Köszönöm, hogy szóltál, megnéztem a kategóriákat, most már értem, hogy működik, a későbbiekben jobban odafigyelek:) Worrida vita 2019. április 14., 18:49 (CEST)

Megerősített szerkesztő

Szia! Ha nem gond, jelöltelek a megerősített szerkesztői jogra. A jelölést ezen az oldalon követheted. Ha bármi kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, engem megkereshetsz vele :-) OFF: Ha megkérdezhetem, a KJK-n közlekedés, jármű, vagy logisztika? Vigyorbalint36 🚌 buszmegálló 2019. június 19., 01:33 (CEST)

@Balint36: Szia! Először is, köszönöm a jelölést! A KJK-n közlekedés, azon belül vasúti szakirány :) Worrida vita 2019. június 19., 02:07 (CEST)

Ó, te is közlekedésmérnökin? Én is Vigyor annyi különbséggel, hogy én közúton, és Győrben. :-)balint36 🚌 buszmegálló 2019. június 19., 02:20 (CEST)

Craige

Szia. Érdekelne, hogy milyen forrás alapján írod ezt Craige-ről: „A településen nem végeznek népszámlálást”. Csigabiitt a házam 2019. december 21., 17:16 (CET)

@Csigabi: Szia! A fent említett mondatot azért írtam be, mivel az USA-ban csak a városok és statisztikai települések (CDP-k) esetén érhetőek el népszámlálási adatok. Ha a FactFinderen található rekord a településhez, akkor a {{Census2010}}(?) segítségével kirészletezem az eredményeket, máskülönben a fenti mondatot írom be (persze nekem az is jó, ha hiányzó adatok esetén egyáltalán nincs erre utalás). Worridasánc 2019. december 21., 23:10 (CET)