Szerkesztővita:Toymao

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Toymao!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2007. augusztus 16., 09:51 (CEST)

Fájl:Compact Disco II (album) cover.jpg[szerkesztés]

szia! A lemezborítók engedélykötelesek, mert jogvédettek. Muszáj írásos engedélyt kérned a kiadótól hozzá. Lásd a teendőkhöz a Wikipédia:OTRS oldalt. Ha nem érkezik be írásos engedély, a képet törölnünk kell. Megértésed köszönöm. Xiǎolóng Dragon01.svg vigyázz, harap! 2011. június 6., 22:24 (CEST)

Szia! A helyzet az, hogy a zenekar az enyém, én magam is jogtulajdonos vagyok, de ha szükséges tudok prezentálni írásos engedélyt. Kérdés, hogy ezt milyen formában és milyen címre kell eljuttatni? Köszönöm szépen. Toymao vita 2011. június 7., 11:42 (CEST)

Szia, a fenti Wikipédia:OTRS oldalon le van írva pontosan, mit kell tenni (Engedélyezés lépései (saját mű esetén). Küldened kell egy emailt az ott található email címre. Tudom, hogy ez nem szokásos eljárás, de mivel albumborítóról van szó és nem sima fényképről, ezért sajnos muszáj. Xiǎolóng Dragon01.svg vigyázz, harap! 2011. június 12., 13:42 (CEST)

Szia, letelt a 30 nap, mivel engedély nem érkezett a képre, eltávolítottam. Ha későbbiekben mégis beérkezik, visszaállítható. Xiǎolóng Dragon01.svg vigyázz, harap! 2011. július 14., 09:23 (CEST)

Fájl:Compact Disco logo.jpg[szerkesztés]

Szia! Az együttes logójára szintén szükség volna írásos engedélyre, amelyet a permissions-hu@wikimedia.org címre kellene elküldeni. Az alábbi szöveg megfelel:

„A https://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Compact_Disco_logo.jpg címen szereplő logó szerzői jogának tulajdonosaként hozzájárulok, hogy a képet a Wikimédia-projektek oldalain felhasználhassák a céghez kapcsolódó információk illusztrálására.

A szerzői jog tulajdonosának aláírása, dátum”

– Regasterios vita 2016. február 5., 17:19 (CET)