Szerkesztővita:Tenzor03

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Tenzor03!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Egy segítőtársat, mentort keresel? Akkor Kattints ide! Ez megnyitja szerkesztésre a „felhasználói lapodat” és a megnyíló szerkesztőablak fölött elolvashatod, hogy mit kell tenned.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Flag of Yugoslavia (1992–2003); Flag of Serbia and Montenegro (2003–2006).svg Szajci reci 2007. december 15., 14:12 (CET)

Mentor[szerkesztés]

Szia! Köszönöm, hogy engem választottál mentorodnak! Szívesen segítek a kezdeti lépések megtételében. A Wikipédia:Segítség oldalról kiindulva rengeteg hasznos információt találsz, amik segíthetnek az alapok megértésében. Javaslom, hogy nézegetsd, olvasgatsd. Ha bármi kérdésed lenne, csak tedd fel, figyelek rád! Kérdéseidet írd ide a saját vitalapodra, vagy akár az enyémre. Jó szerkesztést, jó szórakozást kívánok a Wikipédiában! :-) Samat üzenetrögzítő 2007. december 15., 14:21 (CET)