Szerkesztővita:Sykes01/Archívum 3

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Sykes01 9 nappal ezelőtt a(z) ??? témában

Értesítés blokkolásról

Az adminisztrátorok üzenőfalán zajló trollkodásodat meggátlandó 1 napra blokkoltak. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2024. január 7., 00:48 (CET)

Neked talán trollkodás, zavarkeltés, de mindegy is, értelek én nekem is elegem van belőled. sykes vita 2024. január 7., 00:52 (CET)

Ugyancsak a fentiért egy hét. – Pagony üzenet 2024. január 12., 17:42 (CET)

Feszültség generálás

Kérlek máskor hanyagold az ilyen megjegyzéseket. Ez egyértelmű feszültség generálás. Fromiadrian vita 2024. január 19., 20:02 (CET)

Nyugi semmi rossz szándékom nem volt ebben, csupán azt mondtam hogy Hungarikusz Firkász nem hajlandó neki segíteni, hiába ír annyit a vitalapjára, felesleges, nem lesz abból semmi sem, egyébként meg ha nem tudnád hogy Hungarikusz Firkász meg Tegzes között mekkora feszültség zajlik, akkor javaslom hogy látogass el Hungarikusz Firkász vitalapjára és majd megérted hogy miről van szó és miért írtam Tegzes vitalapjára azt az üzenetet, mellesleg meg ha jól emlékszem korábban talán írtam neked hogy főleg úgy hogy nem vagy admin nem kellene meg szólalnod, sőt a későbbiekben már nem is voltál hajlandó megszólalni, most hirtelen mégis megtetted, érdekes egy figura vagy, de javasolnám hogy inkább kerülj engem, köszönöm, további jó szerkesztést. sykes vita 2024. január 19., 21:03 (CET)

Már megint trollkodsz

Pedig megígérted, hogy nem csinálsz ilyesmit. Nem lesz jó vége. – Pagony üzenet 2024. április 14., 14:27 (CEST)

Azért csak hogy tudd, Pkunk korábban a vitalapomra jött és trollkodott, folyton vissza hányta újra és újra azokat az üzeneteket amit Fromiadrian küldött, ráadásul még maga Pkunk is írt nekem a vitalapomra, csak én azt is töröltem mert nem akartam itt üzeneteket a részükről, ennyi, ami meg az ígéretemet illeti, nem hinném hogy az örök életem végéig fog szólni, ugyanúgy én is alkothatok, írhatok véleményt más szerkesztőkről, nekem is lehet feltételezni azt hogy esetleg egy olyan szerkesztő mint Pkunk aki megerősített szerkesztő emellett még járőr is, hogy valami nem nincs rendben vele, nehogy már az legyen hogy nekem itt semmit sem szabad, de ettől függetlenül nem szítom én a feszültséget, én csak leírtam a gondolataimat vele kapcsolatban.
UI: Még valami, nem trollkodok, ez nem trollkodás volt részemről.

sykes vita 2024. április 14., 17:03 (CEST)

Egyébként nem mintha bárki magyarázattal tartozna neked, de a userlap a szerkesztői lap eredeti elnevezése, sokáig ezt használtuk. Aki így hívja, azért teszi, mert régen van itt. Nem minden hülyeség, amit nem értesz. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2024. április 14., 17:14 (CEST)

Nem mondtam azt hogy nekem bárki magyarázattal tartozik, csupán a gondolataimat írtam le róla, ennyi. sykes vita 2024. április 14., 17:17 (CEST)
Megkérlek, hogy ne írd le a mindenféle oda nem tartozó gondolataidat az AÜ-n, mert az nem erre való. Nyiss egy blogot valahol. De a személyeskedésnek ott sincs helye. Kezd látszani az alagút vége. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2024. április 14., 17:39 (CEST)
Nem személyeskedés ez, csak a gondolataim voltak. sykes vita 2024. április 14., 17:44 (CEST)

Ha ezt így folytatod

Ha ezt így folytatod (mármint az adminok üzenőfalán), előbb-utóbb blokkolni fognak. Apród vita 2024. május 3., 11:33 (CEST)

Mostanra elértünk ahhoz a szakaszhoz, hogy inkább előbb. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2024. május 3., 11:34 (CEST)

Én nekem már úgyis mindegy. sykes vita 2024. május 3., 11:36 (CEST)

Ha blokkolnak, akkor nem szerkesztesz. Ha viszont nem blokkolnak, akkor sem muszáj szerkeszteni, mert akkor úgyis ugyanaz az eredmény, hogy nem szerkesztesz. Apród vita 2024. május 3., 11:45 (CEST)

Mint mondtam, nekem már úgyis mindegy, bármit is teszek a wikipédia bármelyik lapján, már csak is a rosszat fogja benne látni az összes adminisztrátor. sykes vita 2024. május 3., 11:51 (CEST)

És akkor erre még inkább rá is játszol, ahelyett, hogy úgy viselkednél, hogy ne ilyennek lássanak? Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2024. május 3., 11:52 (CEST)

Hiába viselkednék/viselkedek jól itt, az adminok szemében már csak is rosszakaró vagyok, itt amúgy meg nem is én rólam van szó, nem arról van szó hogy én nem akarok/tudok viselkedni, meg hogy folyton visszavonok az AÜ-n valamit, hanem inkább arról hogy ti adminisztrátorok manapság nem vagytok képesek kicsit megemberelni magatokat, hogy tisztán lássátok a helyzetet, ezalatt azt értem hogy néha elhamarkodottan ítéltek/zártok le egy témát az AÜ rávágva a "Nem adminhatáskör" sablont, nem hiszem el hogy nem vagytok képesek/hajlandóak megoldani valami rendesen úgy hogy abból ne legyen káromkodás azon fél részéről aki segítséget/megoldást kér ti tőletek, ehelyett még szemre hányást is tesztek de persze javítsatok ki ha ilyen nem történt, bár az én esetemben ez már megtörtént úgy hogy... a másik probléma meg az hogy bennem szinte mindig csak a rosszat látjátok, még akkor is ha lenyugodtam és higgadt fejjel állok neki szerkeszteni a wikipédián egy lapot/cikket, néha valamiért még akkor is rossz vagyok a ti szemetekben, nem értem miért, bár gondolom a két éve ezelőtt történt sorozatos vandálkodásaim miatt amit az exatlon lapokon végeztem, a későbbiekben ennek elismertem a tényét, de titeket nem foglalkoztatott az annyira, inkább csak az hogy mikor ragadhatnátok meg az alkalmat hogy ezek után meg egy életen át rossz emberként kezelhessetek engem bármi is történjen, akár jó akár rossz dolog részemről, az az igazság hogy én igyekeztem, mindig igyekeztem a történtek után higgadt fejjel tovább jól szerkeszteni, miután lenyugodtam, de nektek ez sem volt jó, mert ti egyszerűen esélyt sem adtatok hogy újra kezdjem hogy jó szerkesztő lehessek, hanem mindig csak rossz emberként kezeltetek engem, mindig rám szóltok, néha olyanok vagytok mint egy bomba hogy szinte bár mely pillanatban képesek vagytok fel robbanni, még annak ellenér e hogy én túl teszem magam az egész ilyen dolgon és nyugodt körülmények között szerkesztek tovább, hogy lássátok tudok én jól is szerkeszteni, nem csak tönkre tenni lapokat, de nektek már ez sem jó, ezt így nem lehet, ez nem mehet így tovább, ja és szokott olyan is lenni részetekről hogy ti is szoktatok bele magyarázni valakinek a mondandójába olyasmit ami benne sem volt, ez is előfordult már az én esetemben, főleg amikor pkunk védelmére kelt egyből minden admin, de még ha nem is mind valamennyi akkor is, szóval itt már csak az legyen hogy mindig csak én legyek a jó fiú, legyetek ti is azok, adjatok nekem több esélyt, és ne guruljatok be egyből ha mondok vagy akarok valamit, mert így aztán nem lehet itt rendesen szerkeszteni. sykes vita 2024. május 3., 12:26 (CEST)

Hát most úgy elszomorodtam, hogy elmorzsoltam egy kövér könnycseppet. Szegény kis ártatlan. Talán ha nem viselkednél úgy, hogy azt gondoljuk rólad, amit, nem gondolnánk rólad azt, amit, de te azért teszel, hogy nehogy jót láthassunk benned. Kértük, hogy ne fontoskodj az AÜ-n, mégis egyfeszt megjelensz fontoskodni az AÜ-n. A szerkesztéseidet pedig biztosan nem azért vonták vissza, vagy figyelmeztettek miattuk, mert nem volt velük semmi baj. Két lehetőség van:

  1. Magadba nézel, és meglátod, hogy nem velünk van a probléma, és ennek következményeként megpróbálod normalizálni a tevékenységedet.
  2. Itthagyod a Wikipédiát. Nem lesz mindenkiből szerkesztő, és nem is kötelező.

A lényeg, hogyha megint indokolatlanul visszavonsz az AÜ-n vagy irreleváns hozzászólásokkal, tevékenységekkel duzzasztod feleslegesen a lapot, blokkolás lesz az eredmény. Nem véletlen van az AÜ-nek egy szabályzata, miszerint a tartalmi kérdések nem adminisztrátori hatáskörbe tartoznak, ennek nagyon komoly okai vannak, ezért jelöljük az ilyen eltévedt szakaszokat nemadmin hatáskör sablonnal. Nem azért, mert nem akarunk segíteni, még csak nem is azért, hogy Sykes01 vagy valaki lekapkodja a jogosan kihelyezett sablont. Szemünkre veted, hogy nem vagyunkk képesek/hajlandóak megoldani valamit rendesen. Egyrészt semmi olyasmi nem volt abban a szakaszban, amit adminisztrátori eszközökkel megoldhattunk volna. Másrészt láthatóan te sem óhajtottál a kérdezőnek a segítségére lenni, mert nem kerested fel, nem válaszoltál neki, nem szerkesztetted a kérdésben szereplő lapod olyan téren (sem), amely segítségére lett volna, csak egyszerűen fontoskodni akartál megint a sablon leszedésével. Nem ártana ha kicsit tükörbenéznél, mielőtt véleményt formálsz másokról, főleg olyanokról, akik már jóval azelőtt adminisztrátorok voltak, hogy te egyáltalán megjelentél a Wikipédián. Annyit kéne csak megértened, hogy a tudásod még nincs azon a szinten, hogy felülbíráld a régi szerkesztőket és az adminisztrátorokat.

Ha adhatok egy javaslatot, vedd le az AÜ-t a figyelőlistádról, és figyelmedet a szócikknévtérre összpontosítsd. Vagy kereshetsz magadnak más hobbit is, ahol nem érnek ilyen negatív impulzusok. Ha így folytatod, annak számodra hátrányos következményei lehetnek. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2024. május 3., 12:47 (CEST)


(Szerkesztési ütközés után) Hát most úgy elszomorodtam, hogy elmorzsoltam egy kövér könnycseppet. Szegény kis ártatlan. Talán ha nem viselkednél úgy, hogy azt gondoljuk rólad, amit, nem gondolnánk rólad azt, amit, de te azért teszel, hogy nehogy jót láthassunk benned. Kértük, hogy ne fontoskodj az AÜ-n, mégis egyfeszt megjelensz fontoskodni az AÜ-n. A szerkesztéseidet pedig biztosan nem azért vonták vissza, vagy figyelmeztettek miattuk, mert nem volt velük semmi baj. Két lehetőség van:

  1. Magadba nézel, és meglátod, hogy nem velünk van a probléma, és ennek következményeként megpróbálod normalizálni a tevékenységedet.
  2. Itthagyod a Wikipédiát. Nem lesz mindenkiből szerkesztő, és nem is kötelező.

A lényeg, hogyha megint indokolatlanul visszavonsz az AÜ-n vagy irreleváns hozzászólásokkal, tevékenységekkel duzzasztod feleslegesen a lapot, blokkolás lesz az eredmény. Nem véletlen van az AÜ-nek egy szabályzata, miszerint a tartalmi kérdések nem adminisztrátori hatáskörbe tartoznak, ennek nagyon komoly okai vannak, ezért jelöljük az ilyen eltévedt szakaszokat nemadmin hatáskör sablonnal. Nem azért, mert nem akarunk segíteni, még csak nem is azért, hogy Sykes01 vagy valaki lekapkodja a jogosan kihelyezett sablont. Szemünkre veted, hogy nem vagyunkk képesek/hajlandóak megoldani valamit rendesen. Egyrészt semmi olyasmi nem volt abban a szakaszban, amit adminisztrátori eszközökkel megoldhattunk volna. Másrészt láthatóan te sem óhajtottál a kérdezőnek a segítségére lenni, mert nem kerested fel, nem válaszoltál neki, nem szerkesztetted a kérdésben szereplő lapod olyan téren (sem), amely segítségére lett volna, csak egyszerűen fontoskodni akartál megint a sablon leszedésével. Nem ártana ha kicsit tükörbenéznél, mielőtt véleményt formálsz másokról, főleg olyanokról, akik már jóval azelőtt adminisztrátorok voltak, hogy te egyáltalán megjelentél a Wikipédián. Annyit kéne csak megértened, hogy a tudásod még nincs azon a szinten, hogy felülbíráld a régi szerkesztőket és az adminisztrátorokat.

Ha adhatok egy javaslatot, vedd le az AÜ-t a figyelőlistádról, és figyelmedet a szócikknévtérre összpontosítsd. Vagy kereshetsz magadnak más hobbit is, ahol nem érnek ilyen negatív impulzusok. Ha így folytatod, annak számodra hátrányos következményei lehetnek. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2024. május 3., 12:47 (CEST)

"Magadba nézel, és meglátod, hogy nem velünk van a probléma, és ennek következményeként megpróbálod normalizálni a tevékenységedet." Minek kellene magamba néznem ha nem velem van a probléma? ezt nem értem.
"Másrészt láthatóan te sem óhajtottál a kérdezőnek a segítségére lenni, mert nem kerested fel, nem válaszoltál neki, nem szerkesztetted a kérdésben szereplő lapod olyan téren (sem), amely segítségére lett volna, csak egyszerűen fontoskodni akartál megint a sablon leszedésével." Tudtommal a szerkesztő a ti(adminok) segítségeteket kérte az ügyében és nem tőlem, én nem vagyok admin, de ostoba sem, csak tudom jól miért vettem le onnan azt a sablont, azért mert megint csak egy elhamarkodott/elkapkodott döntés volt ez a ti részetekről csak úgy mint az én esetemben a részedről, meg sem próbáltatok neki segíteni, még egy árva szót sem szóltatok hozzá, pedig a ti segítségeteket kérte nem az enyémet, ezt így nem lehet, így egyáltalán hogy cselekedhet egy admin? vagy ne akard azt hogy előkaparjam azt a bejegyzést az archívumból ahol nem hogy nem is segítettek egy szerkesztőnek az admin társaid de hanem még tiszteletlenek is voltak vele szemben, és én akkor is jogosan tettem ahhoz megjegyzést, de te, te mint mindig úgy most is jól elő adtad magad HuFi, gratulálok, nagy taps.
UI: Még valami, azért sem fogom levenni az AÜ-t a figyelőlistámról, ha akarom tovább fogom látogatni, illetve még azért is gratulálok hogy kétszer ugyan azt az üzenetet küldted a vitalapomra.sykes vita 2024. május 3., 13:08 (CEST)

Az értetlenségednél már csak a mérhetetlen arroganciád a nagyobb. Innentől kezdve nincs mit tárgyalni, mert egy trollt nem etetek, és te, láthatóan az vagy. Akár felfogtad, amit írtam/írtunk, akár nem, a következő húzásod blokkot fog eredményezni. További jó szerkesztést! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2024. május 3., 13:17 (CEST)

(Szerkesztési ütközés után) A kétszeri üzenet a szerkesztési ütközésnek és az új featurnak köszönhető. Ezen gunyoros megjegyzésed tipikus szimpla rosszindulat, ami a trollokra is jellemző. Innentől kezdve a tevékenységed eszerint lesz elbírálva. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2024. május 3., 13:17 (CEST)

Ti szoktatok arrogánsak lenni, nem pedig én, de mindegy is, most jött el az a pillanat hogy innentől kezdve, semmit sem bizonygatok, nem fárasztom magam itt tovább ilyen adminokkal amilyenek ti, meg te vagy HuFi, "Ezen gunyoros megjegyzésed tipikus szimpla rosszindulat, ami a trollokra is jellemző." ez csak is neked az, mert ebben semmi rosszindulat nem volt de mindegy, megint jól előadtad magad, nincs értelme itt bizonyítanom semmit, megint csak az van ami korábban volt, megint mindennek megmondasz ráadásul minden ok nélkül, ha nem te akkor a többi admin szemében én már csak troll, zavart keltő, vandál, megbízhatatlanan szerkesztő (pagony kijelentése alapján), rossz ember, ti már csak ezt látjátok bennem, semmi jót, még akkor is amikor tényleg jól szerkesztettem valamit, vegyük példára a 2025-ös Formula–1 világbajnokság (vitalap | történet | hivatk | log | dellog | szerkesztés | figyel | lapinfo | töröl | levéd) cikket, amit amikor létrehoztam akkor legalább nem trollkodás céljául hoztam létre hanem azért hogy a már eddigi releváns és valós infókat forrással ellátva adjam meg hozzá, nem úgy ahogy zsoca28, akit többször is kellet figyelmeztessek, mert te admin módjára nem voltál hajlandó, pedig te vagy az admin nem én, és ha nem hallgatna rád akkor tudnád blokkolni is, amire én képtelen vagyok mert nem vagyok admin, én ekkor is igyekeztem jól szerkeszteni, igyekeztem jó szerkesztő lenni, és mit kaptam tőletek adminoktól, a semmit, kösz szépen de nem, azt hiszem el jött az ideje hogy kivonjam magamat a wikipédiából, mert ti vérszomjas adminok már soha az életben nem fogtok nekem adni második esélyt, mindig is rossz ember leszek a ti szemetekben, ami nekem nem jó, és én már amúgy sem bírom ezt tovább, be telt a pohár, így semmi kedvem inkább ilyen körülmények közt itt tevékenykedni, végeztem, megkaptam tőled a trollkodást, amit amúgy nem érdemeltem meg de mindegy, most már minden admin örülhet hogy én Sykes01 kivonulok a wikipédiából, még te is örülhetsz, gratulálok nektek, sikerült elkergetnetek egy újabb szerkesztőt innen. sykes vita 2024. május 3., 13:35 (CEST)
  1. Te nem voltál szerkesztő.
  2. Nem kergetett el senki (sőt próbáltam neked segíteni abban, hogy lehetnél, ha nem is megbecsült, de elfogadott szerkesztő, sajnos az arroganciád miatt erre nem voltál nyitott)
  3. Három, ha mégis úgy érzed, el lettél kergetve, csakis saját magadat üldözted el ezzel a viselkedéssel.
  4. Ha örülni nem is örülök a távozásodnak, hidd el, szomorkodni sem fogok miatta, de az ilyesmit már jól ismerjük, ezután is itt leszel ugyanezt folytatva, úgyhogy egyelőre még nem bontanék pezsgőt a távozásodra még abban az esetben sem, ha bontanék emiatt pezsgőt.
  5. De abban egyetértek, ha nem tudsz változtatni, akkor tényleg itt lehet az ideje, hogy kivond innen magadat. Minden jót a további, Wikipédián kívüli életedbe, és tevékenységeidbe! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2024. május 3., 13:48 (CEST)
    "Te nem voltál szerkesztő." Pedig lehettem volna, de miattatok ez már sosem lesz így.
    "Nem kergetett el senki (sőt próbáltam neked segíteni abban, hogy lehetnél, ha nem is megbecsült, de elfogadott szerkesztő, sajnos az arroganciád miatt erre nem voltál nyitott)" De miattatok ment el a kedvem az egész miatt, nem pedig az arroganciám miatt, az meg sokszor miattatok van, pl: a zsoca28 ügy kapcsán sem voltál hajlandó segíteni, csak trollkodtál, te is már csak ezt tudtad a legjobban.
    "ha mégis úgy érzed, el lettél kergetve, csakis saját magadat üldözted el ezzel a viselkedéssel." Hát nem magamnak köszönhetem az biztos, hanem csakis kizárólag nektek admioknak.
    "ezután is itt leszel ugyanezt folytatva, úgyhogy egyelőre még nem bontanék pezsgőt a távozásodra még abban az esetben sem, ha bontanék emiatt pezsgőt." Nem tudom sőt nem értem én miről beszélsz, hisz számomra itt a vége, úgysem térek én ide vissza, végleg kivonulok innen.
    "De abban egyetértek, ha nem tudsz változtatni, akkor tényleg itt lehet az ideje, hogy kivond innen magadat" Ne én legyek már akinek változtatni kelljen, inkább ti nektek kellene változtatni, nem nekem, és mint mondtam én itt végeztem, nem folytatom tovább, úgy hogy most már tényleg lehet örülni, pezsgőt bontani és megünnepelni hogy én Sykes01 egy végre végleg itt hagytam a wikipédiát, ugyan is így már eggyel kevesebb gondotok lesz majd, úgy hogy lehet innen engem végleg eltávolítani.
    UI: Szeretnék gratulálni Zsoca28-nak, Fromiariannak, és persze nektek is, most már sokkalta zökkenőmentes lehet a ti tevékenységetek itt a wikipédián nélkülem, szóval csak gratulálni tudok, én ezzel végeztem, választ nem kérek erre az üzenetre, minden további nélkül át kerül az archívumba. sykes vita 2024. május 3., 14:00 (CEST)

Good bye!

Ég veled! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2024. május 3., 14:04 (CEST)

???

Mi az? miért nem vagyok még innen végleg blokkolva? megmondtam hogy én már nem kívánok tovább ezen projekt része lenni, vagy nem?

UI: Amint blokkoltatok, legyetek szívesek ezt az üzenetet is törölni innen, köszönöm.sykes vita 2024. május 3., 14:21 (CEST)

Na itt is megnyilvánult az értetlenséged. Visszavonult szerkesztőket (vagy annak tűnő embereket) nem szoktunk blokkolni. Visszavonultál? Ha igen, akkor egyszerűen, csak ne szerkesszél. Ha nem, akkor meg ne játsszál visszavonulósdit! Ennyire egyszerű. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2024. május 3., 14:25 (CEST)

Arra számítottam hogy a történtek fényében megkapom a végleges blokkot azt itt a vége, ehelyett meg inkább ez történik. sykes vita 2024. május 3., 14:42 (CEST)