Szerkesztővita:Peterbud

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Dodi123 9 hónappal ezelőtt a(z) 20 év legjobb szócikke versenyen nyert díjad témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Peterbud!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! >Dani<@  2006. október 12., 22:28 (CEST)Válasz


DorganBot[szerkesztés]

Szia!
1-2nap múlva már nem fogjátok látni, addig nem igazán lesz futtatva, jelenleg még tesztelés alatt áll, ezért nincs felvéve robotnak. Elnézést a kellemetlenségért! üdv:Dorgan 2006. november 26., 23:15 (CET)Válasz

Fordítás[szerkesztés]

Köszi a Sablon:Cikkértékelés osztályozások lefordítását! --Danivita 2007. január 2., 09:34 (CET)Válasz

Napok[szerkesztés]

Lényegében mindegynek tűnik. A fő, hogy meg lehessen találni. Valaki elkezdte időtartam néven, és erre tényleg voltak hivatkozások már előzőleg. Aztán én is láttam, hogy a többi időegység, és csináltam arról egy átirányítást, mert arra is voltak hivatkozások. Ha gondolod, cseréld meg őket. Bináris ide 2007. január 27., 23:06 (CET)Válasz

Projektmenedzsment[szerkesztés]

Fésülgettem a cikket, és lehet, hogy a csimbókok kibogozása egy picit fájdalmas: ezért elnézést kérek! De ne szegje kedvedet a fodrász durvasága: a téma fontos, az alapanyag jó; egyszóval jó projekt a projekt-projekt!--Godson Benjámin fóruma 2007. január 30., 11:03 (CET)Válasz

Elavult "document.write" van a javascriptedben![szerkesztés]

A Szerkesztő:Peterbud/monobook.js oldalad a document.write függvényt tartalmazza, aminek a támogatása a MediaWiki szoftverben megszűnt, és működési problémákat okozhat. Erősen javasolt az eltávolítása vagy lecserélése.

Tgr megbízásából és Bináris közreműködésével: BinBot vita 2015. augusztus 6., 22:25 (CEST)Válasz

20 év legjobb szócikke versenyen nyert díjad[szerkesztés]

Azok a díjazottak, akik a 2023. július 8. szombati jubileumi wikitalálkozón résztvesznek, a virtuális barnstar mellett emléklapot és wikipédiás emléktárgyat kapnak.
Kérjük, hogy a jubileumi wikitalálkozón való részvételedet 2023. július 4. (kedd) éjfélig a verseny vitalapján jelezd, hogy elő tudjuk készíteni az okleveleket és az emléktárgyakat. Vegyünk részt minél többen az eseményen, ünnepeljük együtt a 20 éves évfordulót!


A 20 éves magyar Wikipédia legjobb szócikkeinek egyike
A magyar Wikipédia jubileumi versenyén a 20 év legjobb szócikkei között a
Baktériumok című,

melynek egyik fő közreműködője voltál, a

Biológia kategóriában

második helyezést ért el!

A Wikipédia szerkesztői nevében gratulálok! Dodi123 vita 2023. július 2., 10:02 (CEST)Válasz