Szerkesztővita:Lostfüggő

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Lostfüggő!

Üdvözlünk!

Ha a cikkekben próbáltál meg valaminek utánanézni, de nem találtad, akkor a Tudakozóban teheted fel a kérdésedet.

Szerkesztési problémáidról a Kocsmafalra írhatsz kérdéseket, aki tudja a választ, ugyanott fogja megválaszolni.

Személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide.

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Marci1994 vita 2008. január 14., 20:13 (CET)

Köszönöm! :D Lostfüggő vita 2008. január 15., 13:55 (CET)

lost[szerkesztés]

Szia! Megkérlek arra, hogy ne másolj át egy az egyben tartalmat, a lost.hu-ról, mert ez így jogsértő. Próbáld meg átfogalmazni, ill az angol wikin is le van írva részeletsen A vég kezdete c rész, ha tudsz angolul akkor azt akár le is lehet fordítani. Köszönöm megértésed! Horv.petya vita 2008. február 4., 13:05 (CET)

Én nem másoltam semmit, csak képeket illesztettem be és hivatkozásokat csináltam.Lostfüggő vita 2008. augusztus 15., 12:27 (CEST)

Akkor bocs, nem néztem végig a laptörténetet! További jó szerkesztést! Horv.petya vita 2008. február 4., 17:55 (CET)

Képek[szerkesztés]

Az utóbbi képeid (pl. SayidO6.jpg) egyáltalán nem biztos hogy filmkockák... Add meg a pontos forrást... köszi – Beyond silence Sort both.svg Üz 2008. szeptember 17., 18:22 (CEST)

Gratulálok[szerkesztés]

Szia! Csak szeretnék gratulálni a kiváló Lostos cikkeidhez, az ilyen igényes alkotásokra van szükségünk, mint a tieid :) Szóval csak így tovább, további jó szerkesztést :) Norden1990 szejm 2008. október 25., 21:27 (CEST)