Szerkesztővita:Kazan23

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Bdamokos 16 évvel ezelőtt a(z) Hiányzó licenc: {{{1}}} témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Kazan23!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2007. július 26., 14:12 (CEST)Válasz

Hiányzó licenc: {{{1}}}[szerkesztés]

Köszönjük, hogy feltöltötted a [[:{{{1}}}]] elnevezésű képet. Sajnos elmulasztottad megadni a kép felhasználási feltételei jelölő licencsablont. Ennek hiányában nem tudjuk eldönteni, mi a kép szerzői jogi státusza és így törölnünk kell. A kép bejegyzésre került a Wikipédia:Törlendő képek lapon.

A Wikimedia Alapítvány igyekszik körültekintően és szerzői jognak megfelelően eljárni a Wikipédiában felhasznált képekkel kapcsolatban.

A szerzői jog tulajdonosa általában a kép szerzője, az ő munkáltatója vagy örököse. Itt a Wikipédiában képlicencsablonokkal jelöljük meg a képeket. Ezeket a Wikipédia:Képek licenceinek megadása lapon találod meg. Válaszd ki onnan a megfelelő sablont és helyezd el a kép lapján így: {{sablonnév}} Amennyiben még nem tetted meg, légy szíves add meg a kép pontos forrását is. Nagyon sokszor ez annak a weblapnak a pontos címe, ahol a képet találtad. Amennyiben nem egyértelmű, hogy miért használható az kép az adott feltételek mellett, kérjük adj meg egy rövid szövege indoklást a kép lapján, amiből ez kiderül.

Megkérünk, hogy ezeket az információkat add meg minden képnél, amit eddig felöltöttél, vagy ezután fogsz feltölteni. Amennyiben ezek hiányoznak a képeket törölhetik az adminisztrátorok.

További hasznos információkat találsz a Wikipédia:Felküldési útmutató lapon.

Ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, jelezheted ezt a Wikipédia:Kocsmafal (jogi) lapon, vagy a vitalapomon.

A közreműködésedet köszönjük. --Dami reci 2007. szeptember 23., 19:53 (CEST)Válasz