Szerkesztővita:Judi.gergely

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Mihálykó Péter 12 évvel ezelőtt a(z) Szerkesztő:Mihálykó Péter/Veszprém-műhely témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Judi.gergely!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Weinerelvtárs 2007. szeptember 25., 10:54 (CEST)Válasz

Kyle XY[szerkesztés]

Szia! Látom nagyon tetszik a sorozat. Én épp most nézem, ezért néztem utánna itt Wikin, mit írnak róla! :) Látom sok munkát fektettél bele, hogy jól nézzen ki és minden benne legyen.

Volna azonban néhány javaslatom:

  • Ha szócikket írsz, csak tényeket írj, magánvéleményt ne! Ezeket a szócikk elejéről kitöröltem. (Még akkor is, ha egyetértek vele.)
  • Egy szócikkben csak egy témáról írj. A színészek önéletrajzát tedd külön szócikkbe. Matt Dallast már különraktam. Ezt később törölheted is a szócikkből. Az epizódlistát is külön rakhatod. Arra azonban vigyázz, hoghyha egy szócikk túl rövid, akkor azt törlik!

További jó szerkesztést!

B.Zsolt vita 2008. január 21., 13:59 (CET)Válasz

Userlap[szerkesztés]

Szia! Nem írnál magadról az userlapodon? Pl. hol laksz, hogy hívnak, milyen nyelveket beszélsz stb. Szajci reci 2008. április 28., 10:59 (CEST)Válasz

Harper[szerkesztés]

Szia! A Harper-szigetról szóló szócikkben némi javítás szükséges: a külső hivatkozások formáját át kéne alakítani a Wikipédia igényei szerint, másrészt a szereplőkről ne kezdj a szócikkben életrajzot írni, mert van vagy lesz/lehet nekik saját szócikkük. Üdv. - RepliCarter Wormhole 2009. december 6., 21:33 (CET)Válasz

Szerkesztő:Mihálykó Péter/Veszprém-műhely[szerkesztés]

Hahó!

Szervezünk egy Veszprém-műhelyet! Ha akarsz csatlakozz! Remélem sikerül! Más szerkesztőnek is szólj! --Mihálykó PéterCsak vidáman! --Mihálykó PéterCsak vidáman! hírlevél 2011. július 7., 18:41 (CEST)Válasz