Szerkesztővita:HeMK

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 12 évvel ezelőtt a(z) Reformatusok lapja.jpg témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, HeMK!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Vince blabla :-) 2007. augusztus 17., 03:03 (CEST)Válasz

3 visszaállítás[szerkesztés]

Üdv. Olvasd el a 3 visszaállítás szabályát. --Weiner 2008. április 25., 16:07 (CEST)

Reformatusok lapja.jpg[szerkesztés]

Szia! Az újságok címlapjai (és oldalai) jogvédettek, közlésükhöz a kiadó írásos engedélye szükséges, akkor is, ha magad fényképezted. Ha tudsz engedélyt szerzeni, akkor kérlek kövesd a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat oldalon leírtakat. Engedély hiányában a képet el kell távolítani. Képfeltöltés előtt kérlek olvasd át a Wikipédia:Felküldési útmutató oldalt a hasonló problémák elkerülése végett. Köszönöm a megértésed. Teemeah fight club 2011. november 9., 11:00 (CET)Válasz