Szerkesztővita:Freiheit

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Módis Ágnes Vadszederke 14 évvel ezelőtt a(z) Trace Cyrus témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Freiheit!

Ha a cikkekben próbáltál meg valaminek utánanézni, de nem találtad, akkor a Tudakozóban teheted fel a kérdésedet.

Szerkesztési problémáidról a Kocsmafalra írhatsz kérdéseket, aki tudja a választ, ugyanott fogja megválaszolni.

Személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide.

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! --Beyond silence Üz 2008. december 16., 00:20 (CET)Válasz

Szia![szerkesztés]

Kedves Freiheit!

Örülök a Furioso képnek. Mivel ez a te lovad, megkérlek rá, hogy kicsit távolabbról készíts róla egy fényképet, amin az egész testfelépítése látszik. A boxban lévő képnek ugyanis az a feladata, hogy illusztrálja a fajtát. A commonsban javítottam a kép kategóriát, ugyanis a magyar lovak "Horse of Hungary" kategóriában vannak, fajta szerint pedig a "Horse breeds" kategóriában. Remélem még sok képet feltöltesz a lovadról, aki nagyon kedves pacinak látszik. További jó szerkesztést kívánok és ha valamiben segíthetek, szólj csak nyugodtan.– VadszederkeMágika 2009. június 21., 15:06 (CEST)Válasz

Állítsd át a billentyűzetet HU-ra. (Ha tudod). Örülnék a lónak, előre is köszi. – VadszederkeMágika 2009. július 16., 13:13 (CEST)Válasz

Egy olyan kép kellene a lóról, amin OLDALRÓL látszik, mint itt. – VadszederkeMágika 2009. július 16., 13:33 (CEST)Válasz

Ha az YZ cserélődik fel az az angol billentyűzeten van. Ilyenkor a jobb gombbal rá kell kattintani a tálcán lévő ENG vagy EN feliratra. Majd a nyelvi eszköztárban beállítani a nyelvet magyarra, ekkor alul a HU fog megjelenni. Ha az Ő vagy Ű nincs akkor meg német a billentyűzeted.– VadszederkeMágika 2009. július 16., 16:15 (CEST)Válasz

Szia!

Örülök, hogy itt vagy! – VadszederkeMágika 2009. augusztus 1., 19:34 (CEST)Válasz

Trace Cyrus[szerkesztés]

Hello! Bocs, de látszik az írás minőségén, hogy 15 éves vagy.

  • A barátnőd biztos nagyon jó angolból, de 15 évesen senki nem lesz profi fordító. Ahhoz éveken át kell könyveket, cikkeket, stb fordítani. A saját korosztályában ettől még persze lehet a legjobbak között.
  • Nem tudom, miért gondolod, hogy ki leszel tiltva a Wikiről. Kitiltani csak keveseket szoktak, akik rendszeresen jogvédett tartalmakat töltenek fel, vagy vandál módon tönkretesznek szócikkeket, stb. Az általad írt szócikket csak rendbe kell szedni.
  • Akkor mondom a gáz részeket, ami nem való lexikonba:
  1. "ahol a mai napig él házikedvencével, Nash-sel, a kiskutyussal." - Bulvár, ki kell dobni.
  2. "Egy MTV-interjúban a következőt nyilatkozta a Miley-val való közös munkával kapcsolatban:"Actually, I'm going to sing..." - Ez a mondat úgy ahogy van felesleges. Ha már beleteszed, akkor csak magyarul, de igazából ez akkor árdekes, ha már elkészült az a lemez és az a közös dal. Jövőbeni tervekkel nem foglalkozik egy lexikon.
  3. "Trace testén több tetoválást tekinthetünk meg..." - Szintén bulvár, de ha nagyon fontosnak tartod, akkor egy külön szakaszban Tetoválásai címmel elfér.
  4. "Mielőtt leérettségizett (volna), egy bevásárló központban dolgozott Burbankben." - Lényegtelen infó. Amerikában minden tinédzser dolgozik valamit, nem anyucitól kapják a zsebpénzt.
  5. A szüleiről szóló részt egy helyen kellene csak leírni, világosan, mert elsőre csak annyi jött le, hogy két apja van, de hogy most melyik-melyik azt csak másodszori olvasásra tudtam kibogozni. Igazából a biológiai szüleit ki is lehetne hagyni a szócikkból (nem fontosak). Az az érdekes, hogy Billy Ray Cyrus nevelt fia.
  6. Ugyanígy a Hannah Montana résznél is, elsőre nem lehet tudni, hogy ki-kinek a bátyja, ha valaki nem ismeri a Hannah Montana világot. A Miley nem egy közismert női keresztnév.
  7. Ezeken kívül pedig a helyesírással is problémák vannak sok helyen.

Remélem segít ez a lista. Jó szerkesztést! – Ary vita 2009. szeptember 25., 08:38 (CEST)Válasz

Sajnálom a lovat. :-(

Meg a cikket is, de ess pánikba! Remélem a fenti tanácsok is segítenek neked, majd én is elolvasom, hogy mi hasznosítható belőle igazán. Meg lehet írni újra és még jobban is. Mindenki elkezdte valahogy az elején, neked is menni fog! – VadszederkeMágika 2009. szeptember 26., 11:59 (CEST)Válasz