Szerkesztővita:Dajes

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Kobeat 5 évvel ezelőtt a(z) Hiányos leírólap témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Dajes!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! nagytibi üzen, ? 2007. február 5., 19:20 (CET)Válasz

NFS Carbon[szerkesztés]

A gond vele az, hogy ez nem lexikoncikk. Amit írtál, az tippek gyűjteménye, ez pedig önmagában nem idevaló. Meg kellene nézned néhány kész szócikket, hogy lásd hogyan néznek ki. Esetleg keress rá játékok címeire. Ebben a szócikkben olyanokat kellene felsorolni, mint:

  • mi ez ("autószimulátor program")
  • milyen platformokon fut (felsorolás)
  • mit lehet csinálni benne (funkciók felsorolása)
  • a vége felé beszúrhatsz tippeket, de a fogalmazást semlegesre kell venni (az olvasó nem a haverunk, nem szólítjuk meg)
  • add meg a forrást, ahonnan az információk származnak (az nem elég, hogy játszottál vele... :-)

(ide olyan oldalak URL-jei kellenek, ahol konkrétan az adott programról lehet olvasni).

Azt hiszem, a játékprogramokról létezik ún. sablon, de ebben nem tudok segíteni. Egyelőre elég lenne a fentieket figyelembe venned. misibacsi 2007. február 5., 20:45 (CET)Válasz


Szia Dajes, belepiszkáltam az NFS Carbon szócikkbe, mert ahogy azt feljebb misibácsi is mondta, sajnos amit írtál, az nem lexioncikk. Nézd meg, hogy a mostani formájához mit szeretnél hozzátenni. Dunee msg 2007. március 14., 00:58 (CET)Válasz

Hiányos leírólap[szerkesztés]

Az általad felküldött kép (Pósa2.JPG) felküldésekor a felhívás ellenére nem adtál meg forrást és/vagy felhasználási feltételeket (licencet). Az ilyen képeket bizonytalan jogi státusuk miatt alapelveink értelmében rövid határidőn belül töröljük. Amennyiben a kép jogszerűen használható a Wikipédiában, kérlek, pótold a forrás és a licenc megadását. Javasoljuk továbbá, hogy a hasonló problémák megelőzése érdekében olvasd el a felküldési útmutatót. Felhívjuk figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt, rendszeres felküldése a szerkesztési jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönjük.
A képfeltöltéseidet itt találod listázva, kérlek, nézd át az összes általad feltöltött képet!

KoBeAt üzenet 2018. szeptember 1., 21:41 (CEST)Válasz