Szerkesztővita:Coollapse

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Köszöntlek a Wikipédia szerkesztőségében, kedves Coollapse !

Az oldalsó menüben az Első lépések és Segítség pontokra kattintva fontos tájékoztatókat találsz az elinduláshoz. Ezek a „kék linkek” a Wikipédia-beli szerkesztés sajátosságairól szóló ismertetőkhöz visznek téged. Ott megismerheted az itteni szokásokat és elvárásokat is.

A Kocsmafal nevű belső fórumon veheted fel a kapcsolatot szerkesztőtársaiddal.
A kezdetekhez egy személyes segítőtársat, mentort pedig ide kattintva kérhetsz.

Jó munkát és hasznos szórakozást!

Non-Hungarian speakers, please click here! OsvátA Palackposta 2015. augusztus 26., 18:35 (CEST)Válasz

Szia! A dal címéből azért vettem ki az idézőjelet, mert olyan nevű szócikk nem lesz, ami idézőjelek között van. Ha ragaszkodsz az idézőjeleidhez, „[[akármi]]” ezeken a szögletes zárójeleken kívül helyezd el. OsvátA Palackposta 2015. augusztus 26., 18:35 (CEST)Válasz

Meghívó a Könnyűzenei Műhelybe[szerkesztés]

Köszöntünk, kedves Coollapse!

Üdvözlünk!

Mivel szerkesztéseid a magyar Wikipédiában a könnyűzenéhez (is) kapcsolódnak, ezért kérjük, látogass meg néhány hasznos oldalt, amelyek segítségedre lehetnek a szócikkeid írásakor:

  • Könnyűzenei portál: színes, összefoglaló, tartalomajánló lap.
  • Irányelvek: irányelvek, amelyek szabályozzák, hogy mely zenei témákról szülessen önálló szócikk.
  • Formai útmutató: hasznos összefoglaló a könnyűzenei szócikkek felépítéséről, hogy azok egységesek és jól használhatóak legyenek.

Amennyiben kedvet érzel, csatlakozz a Könnyűzenei műhelyhez. Nincs más dolgod, mint itt beírnod a neved és néhány szót arról, hogy miről szeretnél írni.

Fogadj örökbe egy zenészt vagy együttest! Ennek a kezdeményezésnek az a célja, hogy a szerkesztők külön figyelmet szenteljenek a nekik kedves zenészeknek és előadóknak. Csatlakozz a kezdeményezéshez a Könnyűzenei műhely lapján!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Baráti üdvözlettel : Ary vita 2016. augusztus 25., 13:16 (CEST)Válasz

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[szerkesztés]

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[szerkesztés]

(Sorry to write in English)