Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Blint22

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Nullextrakadémia 16 évvel ezelőtt a(z) Mindentudás témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Blint22!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2008. február 10., 21:19 (CET)Válasz

Szia! Ha jól látom, feltöltötted az önéletrajzod a Wikipédiára. De ez a projekt nem telefonkönyv: ha nem teszel eleget néhány nevezetességi követelménynek, törlésre fog kerülni. Kérlek, olvass utána kicsit, hogy mi a Wikipédia és mi nem. Köszi, SyP 2008. február 10., 21:19 (CET)Válasz

Szia!
A Wikipédián nem ritka, de nem is népszerű dolog, hogy valaki saját magáról szóló cikket ír. Tudnod kell, hogy ez nem tilos, viszont ezekre a cikkekre a többi szerkesztő kiemelt figyelmet fordít abból a szempontból, hogy megfelel-e a Wikipédia szabályainak.
Én úgy látom, a te cikked alapvető szinten megfelel. Mégis jó lenne, ha bővíteni tudnád, elsősorban hivatkozásokkal, forrásokkal, melyek még alaposabban alátámasztanák, hogy nem csupán egy vagy a sok tízezer egyetemi és főiskolai hallgató közül.
Mindezek ellenére a Wikipédia "demokratikus" jellege miatt a szavazáson, ahol úgy tucatnyi szerkesztő fog dönteni, sajnos jó eséllyel törölni fogják a rólad szóló cikket. A szabályok itt is, mint a világban általában, pontosan annyit érnek, amennyit végrehajtanak belőlük. Kérlek ez ne kedvetlenítsen el, hiszen ennek semmi köze munkádhoz, teljesítményedhez, sikereidhez.
További minden jót!
Peyerk vita 2008. február 13., 08:40 (CET)Válasz

Tobiás BálintUser:Blint22[szerkesztés]

Üdv! Az általad írt lapot átmozgattam userlapoddá, mert egyelőre nem felel meg a WP:NEV kritériumainak, melyeknek minden, az enciklopédiában helyett kapott téma meg kell hogy feleljen, viszont bemutatkozásnak kitűnő. A szavazáson részt vettek nevében is elnézésedet kérem a bántó megjegyzésekért, sajnos a régi szerkesztőink egy része sem tanult még meg viselkedni, és nem képes elválasztani a cikkről alkotott véleményét a szerzőről alkotott véleményétől. Reméljük, egyszer lesz ezügyben még javulás. További minden jókat kívánok. • Bennófogadó 2008. február 13., 19:10 (CET)Válasz

Mindentudás[szerkesztés]

A Mindentudás Egyeteme előadóinak listája Ha van kedved, tanulmányozd: van benne bőven piros! :) (Pl:Csermely Péter - ő már remélhetőleg méretes ...) – Nullextrakadémia NULLEXTRAKADÉMIA 2008. február 14., 20:08 (CET)Válasz

  • köszi! majd meglátom, hogy mit tehetek az ügy érdekében