Szerkesztővita:Bence3434

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 15 évvel ezelőtt a(z) Kép témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Bence3434!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2008. szeptember 25., 21:20 (CEST)Válasz

If you don't speak Hungarian, please click here.

Kenesei[szerkesztés]

Szia!

Keneseinek most (9. forduló után) négy gólja van. 2 a Siófok, 1a Kecskemét és 1 a REAC ellen. nézd csak meg az MLSZ adatbakban Pilgab üzenet 2008. október 3., 16:12 (CEST)Válasz

[szerkesztés]

Szia Bence!

A halis logót le kellett törölnöm, mert több sebtől is igencsak vérzett. Kérlek, hogy a Haladás általad elkészített logóját küld fel még egyszer a Wikipédiára, de ügyelj a következőkre:

  • Rendes nevet adj meg neki, amiből következtetni lehet a kép tartalmára! Például: Hali címer.png, Haladás VSC logó.JPG, stb (A név volt az, ami miatt végül a törlés mellett döntöttem, azt ugyanis nem tudom megváltoztatni.)
  • Adj meg rendes leírást a képhez! Forrás, készítés napja, stb...
  • Az engedélyhez a következőt írd oda: {{logo}}!

A képeket sokkal többször kezdik ki a Wikipédián, már ez alá is oda volt biggyesztve, hogy 5 napon belül törlendő. Köszönettel és további jó szerkesztgetést kívánva: – Beroesz 2009. március 9., 08:10 (CET)Válasz

Kép[szerkesztés]

Szia a Fájl:Halistadion.jpg képnél megadott oldalon sehol nem találok szabad licencre utalást, ergó a kép jogvédettnek minősül, akkor is ha nincs kiírva. Kérlek olvasd el a képek feltöltésére vonatkozó szabályainkat. Köszönöm. – Timish levélboksz 2009. május 1., 19:40 (CEST)Válasz