Szerkesztővita:Arpad83

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Arpad83!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2007. április 30., 14:23 (CEST)Válasz

Vészhelyzet[szerkesztés]

Szia, látom te szerkeszted a vészhelyzet epizódjainak listáját, én is szeretem a sorozatot :-) A kérdésem: Bernstein az nem Morgenstern akart lenni, csak mert az előbbire egyáltalán nem emlékszem. Pupika Vita 2007. június 17., 17:45 (CEST)Válasz

Nagyon egyszerű az üzenetküldés: rákattintasz a nevem melletti Vita linkre, és az előjövő lapot (User vita:DEgenerated) szerkeszted, ha kell új bekezdéssel látom el, stb. Így tudod aláírni: ~~~~
Az új részt is várom, de szeptember mikor lesz még... Remélem Kovac azért nem hal meg.
Arról mit tudsz, a Viasaton újrakezdik-e? Pupika Vita 2007. június 24., 16:54 (CEST)Válasz

A Viasat? Az tök jó. Sajnos nem tudom megszerezni DVD-n. Az aláírást ne felejtsd el, hogy akinek írsz, azt tudja, hogy te írtál neki: ~~~~ . Pupika Vita 2007. június 24., 17:05 (CEST)Válasz

Hát, pont ettől félek én is :-( Az aláírás még mindig nem az igaz, egyszerűen csak ennyit kell odabiggyesztened: ~~~~, így, ahogy itt látod. Pupika Vita 2007. június 24., 17:16 (CEST)Válasz

Ezt a mogyorókrémes dolgot nem nagyon értem. És az aláírás sem az igazi még: négy darab ilyen ~jel kell :-)) 1111

Szia!

"Megtennéd azt hogy az általam szerkesztett Vészhelyzetes oldalba nem nyúlnál bele, ha már ennyit dolgoztam vele? Az első évad táblázatára gondolok! Köszönöm! arpad1983 2007. június 25., 21:37 (CEST)Arpad83"

Itt azt kéred, hogy ne szerkesszek bele az általad megalkotott táblázatba (gondolom a többire is vonatkozik). Nem akarok tolakodónak és bántónak hatni, de a Wikipédia szerintem pont arra ad lehetőséget, hogy még jobbá tegyük a szócikkeket. (Az persze egyénfüggő, hogy ki, mit tekint jónak.) Egyáltalán nem áll szándékomban belekontárkodni a munkádba. Sőt, köszönöm hogy fáradozol! De: Feltételezz jóindulatot! Ha megfigyeled, már korábban is beleszerkesztettem: javítgattam a gépelési hibákat (és az esetleges helyesírásiakat is), kibővítettem a 12. évadot új adatokkal. És úgy gondoltam, hogy az általam megalkotott táblázat informatívabb (pl. hangsúlyosabb helyen van a cím). Még egyszer: egyáltalán nem akartam semmibe venni a munkádat, csak követtem a Wiki ajánlását: Bátran szerkeszd a lapokat!

További Vészhelyzettel foglalkozó dolgokat szívesen megbeszélnék Veled a szócikk vitalapján.

Üdv: RealGOD 2007. június 25., 23:08 (CEST)Válasz

Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre[szerkesztés]

Szia! Kérlek szavazz a kiemelt-szavazáson. Előre is köszi. Szajci reci 2008. február 29., 13:16 (CET)Válasz

Segíts a Wikipédia jobbá tételében egy rövid kérdőív kitöltésével![szerkesztés]

Kedves Arpad83!

Azért kaptad ezt az üzenetet, mert a magyar Wikipédia aktív szerkesztője voltál, azonban egy ideje már nem szerkesztesz. A Wikimédia Magyarország Egyesület programot indított a Wikipédia szerkesztőinek megtartására. A program hangsúlyos része, hogy megpróbáljuk pontosabban megérteni a szerkesztők Wikipédiával kapcsolatos élményeit, problémáit, és azt, hogy mi vezet a szerkesztők megmaradásához, vagy ahhoz, hogy abbahagyják a szerkesztést.

Adataidat bizalmasan, adatvédelmi irányelveinkkel összhangban kezeljük, azokhoz kizárólag Samat, a kutatással kapcsolatban fér hozzá. A válaszokat nem hozzuk anonimizálás nélkül nyilvánosságra.

Kérjük, szánjál 5-10 percet a kérdőív kitöltésére!

Válaszaid segítenek abban, hogy a magyar Wikipédia a jövőben könnyebben megtarthassa önkéntes közreműködőit. Köszönjük!

Ha nem szeretnél többet ilyen üzenetet kapni, helyezd el a vitalapodon a [[Kategória:Tömeges üzenetküldésből kijelentkezettek]] karaktersort.

Üdvözlettel: Samat üzenetrögzítő 2019. szeptember 4., 01:00 (CEST)Válasz