Szerkesztővita:AmbrusHleb

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Pilgab 16 évvel ezelőtt a(z) Műhely témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, AmbrusHleb!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Kata 2007. április 29., 14:49 (CEST)Válasz

Szócikkek alapjai[szerkesztés]

Fontos, hogy az első mondatban meghatározd, miről szól a cikk.

Pl. Manuel Almunia milyen országban milyen sportot űz? Gyeplabda? Segítség: Wikipédia:Hogyan írj jó szócikket.

Jó munkát: --Rodrigó 2007. május 27., 17:27 (CEST)Válasz

Közhely[szerkesztés]

Szépen kérlek, olvasd el ezt a szócikket, mert mi olyan lexikoncikkeket szeretnénk tőled, amik nincsenek tele a sportsajtó jópofáskodó közhelyeivel. Pl. amit az imént Rosicky szócikkébe beírtál, tele van a sportsajtó kedvenc fordulataival. Próbáld meg, kérlek, a labdarúgókról szóló többi szócikk figyelembe vételével a közhelyeket egyszerű, szép szavakkal helyettesíteni.
sok sikert hozzá - a lexikon érdekében.--Linkoman 2007. május 30., 18:41 (CEST)Válasz

Tagolás[szerkesztés]

Légy szíves, nézd meg, hogy tagoljuk a sportolókról szóló szócikkeket. Mi az, hogy "lement évek"? Az évek eltelni szoktak, de említésük felesleges a fejezetcímekben. Ugyancsak nem jó az Arsenalba igazolása, mert Te arról írsz, mit csinált utána.
A lexikon közös ügyünk, ezért kérlek, gondold át, amit leírtam itt.--Linkoman 2007. május 30., 18:53 (CEST)Válasz

Műhely[szerkesztés]

Szia, ha úgy gondolod, hogy cikkeiddel és szerkesztéseiddel aktív tagja tudsz lenni egy lelkes csapatnak, akkor íratkozz be közénk: Wikipédia:Labdarúgásműhely/Műhelytagok, illetve egy pár szóban írd le, hogy mivel is foglalkoznál szívesen. További sikeres szerkesztést! - Pilgab üzenet 2008. március 28., 19:24 (CET)Válasz