Szerkesztővita:Almakompót651805

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Kérlek, állj le! Ha tovább vandálkodsz, minden magyarázat nélkül beletörölgetsz a cikkekbe, vagy értelmetlen dolgokat írsz beléjük, fel fogják függeszteni a szerkesztési jogaidat. Köszönöm. – Regasterios vita 2019. március 7., 19:44 (CET)

Kedves szerkesztő! Gondolom nagyon menőnek érzed magad a beirkálásaiddal; sajnos ez nem egy olyan oldal, ahol ezeket bárki is értékeli! Kérlek hogy tekintsd meg ezt az oldalt, ha érdekel, hogyan járulhatsz hozzá a projekthez. Üdv, Whitepixels vita 2019. március 8., 13:35 (CET)

Vandalizmus[szerkesztés]

Stop hand.svg

Üdvözlünk a Wikipédiában! Mindenkit örömmel látunk, aki konstruktívan kíván hozzájárulni enciklopédiánk fejlődéséhez. Kérünk, olvasd el az üdvözlőlapot, ha többet szeretnél megtudni erről. Ugyanakkor a destruktív, romboló szerkesztéseket vandalizmusnak minősítjük, és ha továbbra is ebben a szellemben módosítod a lapokat, irányelveink értelmében blokkolni fogunk. Arra kérünk, hagyj fel mostani tevékenységeddel, és próbáld meg inkább javítani az enciklopédiát ahelyett, hogy mások munkáját igyekeznél tönkretenni. Előre is köszönjük. – balint36 🚌 buszmegálló 2019. március 21., 16:50 (CET)

Figyelmeztetés[szerkesztés]

Kedves szerkesztő!

Ez az utolsó figyelmeztetésed. A következő ilyen jellegű szerkesztés után felfüggesztjük szerkesztési jogaidat. Kérlek, ne tedd tönkre mások munkáját! – CrimeaBodoni Ornaments £ 01.svgvita 2019. május 29., 13:43 (CEST)