Szerkesztővita:88.215.74.139

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hungarikusz Firkász 8 évvel ezelőtt a(z) Blokkolási értesítő témában

Kalcium[szerkesztés]

Üdv! Köszönöm javításod a kalciummal kapcsolatban. Jó tudni, hogy nem "á"-val ejtik/írják. Úgy látszik rosszul ejtettem/írtam egész életemben. :)

Nagyon szívesen :-) 88.215.74.139 (vita) 2015. június 1., 08:18 (CEST)Válasz

Blokkolási értesítő[szerkesztés]

Blokkolva
Blokkolva

Szerkesztési jogaidat civilizálatlan viselkedésed miatt 3 napra felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az enciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert a blokk automatikusan meghosszabbodik!

A blokk részletesebb indoklása: Az ezen az oldalon tett minősíthetetlen beszólásodért. (Difflinket nem adok.) Puskás Zoli vita 2015. június 11., 12:33 (CEST)Válasz

Blokkolva
Blokkolva

Szerkesztési jogaidat destruktív szerkesztéseid miatt 1 hétre felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az enciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert a blokk automatikusan meghosszabbodik! Ha szerinted a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorral a megadott e-mail címükön! A blokk részletesebb indoklása: Ismételt és súlyos személyeskedésért. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2015. június 14., 16:00 (CEST)Válasz

Blokkolva
Blokkolva

Szerkesztési jogaidat Bomlasztás és zavarkeltés miatt 2 hétre felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az enciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert a blokk automatikusan meghosszabbodik! Ha szerinted a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorral a megadott e-mail címükön!

Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2015. június 22., 00:53 (CEST)Válasz