„Vita:Kika (áruházlánc)” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Balint36 3 évvel ezelőtt a(z) címlista témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
nincs infobox, magyarázattal
→‎címlista: Válasz
26. sor: 26. sor:


Az adminisztrátorok hencegni szoktak, hogy tartalmi kérdésekbe nem szólnak bele. Márpedig tartalmi kérdés az, hogy ebbe a cikkbe nem a visszaállított adatokat tartalmazó infobox való.--[[Szerkesztő:Linkoman|Linkoman]] <sup>[[Szerkesztővita:Linkoman|vita]]</sup> 2021. február 11., 17:18 (CET)
Az adminisztrátorok hencegni szoktak, hogy tartalmi kérdésekbe nem szólnak bele. Márpedig tartalmi kérdés az, hogy ebbe a cikkbe nem a visszaállított adatokat tartalmazó infobox való.--[[Szerkesztő:Linkoman|Linkoman]] <sup>[[Szerkesztővita:Linkoman|vita]]</sup> 2021. február 11., 17:18 (CET)

:Már megint ferdítesz {{ping|Linkoman|p=}}. Azt valamiért kihagytad, hogy [[Speciális:Diff/23548136|utolsó szerkesztés]] mit és milyen összefoglalót tartalmazott. Tudod, én gyakran az FV-n nézem a vandál szerkesztéseket, és a lap tetején megjelenő változtatások miatt minden lejjebb csúszott és véletlenül rossz szerkesztő rossz lapon tett szerkesztéseit vontam vissza, amit '''azonnal korrigáltam''', csak te elhallgatod. Az adminos dolgot illetően már írtam neked valamit ("Adminisztrátori kötelezettség? Milyen? Blokkoltalak? Levédtem a lapot? Töröltem a lapot? Sima szerkesztőként vagyok itt, de te máris adminkártya-kihasználás miatt sírsz (...)"), de ez is falra hányt borsó, már az n+1. dolog, amire sose fog érkezni tőled válasz. Vajon megérjük-e azt, hogy valamit ferdítés nélkül és/vagy egyenesen megválaszolsz/előadsz? – [[Szerkesztő:Balint36|balint36]] <sup>[[Szerkesztővita:Balint36|utaspanasz]]</sup> 2021. február 11., 19:16 (CET)

A lap 2021. február 11., 20:16-kori változata

címlista

WP:NEM. misibacsi*üzenet 2008. szeptember 4., 10:08 (CEST)Válasz

Projektek



A magyarázat nélkül visszaállított infobox megtévesztő és hibás. Egy olyan adminisztrátor állította vissza, akinek már megmagyaráztam: ez egy olyan magyarországi cég infoboxa, amely időközben már valszeg meg is szűnt és amelyről külön cikket kezdtem ma.

Az adminisztrátorok hencegni szoktak, hogy tartalmi kérdésekbe nem szólnak bele. Márpedig tartalmi kérdés az, hogy ebbe a cikkbe nem a visszaállított adatokat tartalmazó infobox való.--Linkoman vita 2021. február 11., 17:18 (CET)Válasz

Már megint ferdítesz @Linkoman. Azt valamiért kihagytad, hogy utolsó szerkesztés mit és milyen összefoglalót tartalmazott. Tudod, én gyakran az FV-n nézem a vandál szerkesztéseket, és a lap tetején megjelenő változtatások miatt minden lejjebb csúszott és véletlenül rossz szerkesztő rossz lapon tett szerkesztéseit vontam vissza, amit azonnal korrigáltam, csak te elhallgatod. Az adminos dolgot illetően már írtam neked valamit ("Adminisztrátori kötelezettség? Milyen? Blokkoltalak? Levédtem a lapot? Töröltem a lapot? Sima szerkesztőként vagyok itt, de te máris adminkártya-kihasználás miatt sírsz (...)"), de ez is falra hányt borsó, már az n+1. dolog, amire sose fog érkezni tőled válasz. Vajon megérjük-e azt, hogy valamit ferdítés nélkül és/vagy egyenesen megválaszolsz/előadsz? – balint36 utaspanasz 2021. február 11., 19:16 (CET)Válasz