Sablonvita:Kezdőlap kiemelt cikkei/2019-11-1

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt *feridiák 5 évvel ezelőtt

Kiemelt szócikk, amely még soha nem szerepelt a kezdőlapon. Az Overkill 2019. március 11-én lép fel újra Magyarországon.

Ha 2019. március 11., akkor Kezdőlap kiemelt cikkei/2019-11-1 a helye, és ezért ide átmozgatást kíván. – *feridiák vita 2019. január 23., 18:56 (CET)Válasz

@*feridiák: Nem kellett volna variálni. Direkt raktam a koncert előtti napokra, mert így 11-e után már nem lesz érvényes a leírás, hogy utoljára a Rockmaratonon adtak koncertet Magyarországon. – Ary vita 2019. január 24., 09:54 (CET)Válasz

Visszacseréltem. – Hkoala 2019. február 17., 19:19 (CET)Válasz


Tisztelt @Ary Wikitárs!

Köszönöm a példásan jó és közhasznú együttműködést. Az eredmények közül a vita folytatásához szeretnék néhányat kiemelni.

1. A Wikipédiában, a szabad enciklopdiában van a teljes kör, benne a belső kör, és abban a középpont, továbbá van alapfok középfok és felsőfok. Konkretizálva van 303 nyelvi változat, ez a teljes kör, az alapfok. Van benne 30 nyelvi változatban Overkill együttes szócikke, ez a téma szerint belső kör, tartalmilag a középfok. A felsőfok pedig a csillagos kiemelt státuszú szócikk, amelyből 1, azaz egyetlen egy van a wikivilágon, a magyar, és ezen világcsúcs elérésében döntő Ary wikitárs szerepe.
2. A Nemzetközi nőnapon, március 8-án kapta meg a kiemelt státusz, lett 998. kiemelt a „Monszun csoport” cikke. A következő a 999. kiemelt hely, amelynek betöltéséről nagy nemzeti ünnepünkre, március 15. ünnepére készülve születik döntés. Presence a jelölt cikk, és a kiemelési eljárás kezdeményezője Rcooley, akit a Wikipédia részéről 2011. április 4-én épp Ary fogadott, s aki a 999. hely betöltésében is kiemelt szerepet játszik. Már csak egy támogató hiányzik, akinek megtalálására még van három napunk. Te is így gondolod?
3. A jövő hét kezdetétől közepéig Székelyföld szócikke lesz a „Kiemelt cikk” rovatban a Kezdőlapon. A pótmunkákat konszezusig elvégeztük, és részünkről mehet a Kezdőlapra. Ha másoktól jönne még kérdés, egyeztetünk, és konszenzussal válaszolunk. Te is így gondolod, vagy még maradt valami elvégzendő vasárnap estig, és ha igen, akkor mi az?
4. Javaslom, hogy a Kezdőlapon lévő Overkill együttes tekintetében is a 3. pont szerint járjunk el, kivéve a képkérdést, amely külön pontot kíván, és holnapra marad.

Üdv: – *feridiák vita 2019. március 9., 23:30 (CET)Válasz