Kategória:Tudakozósablonok

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ez a kategória a Wikipédia:Tudakozóval kapcsolatos sablonokat tartalmazza.

A kategória elemei a táblázat után láthatóak.
Új sablon készítésekor a sablonok bemutatását is ki kell egészíteni

A válaszadók közötti kommunikáció[szerkesztés]

{{foglalt}}(?)
Egy önkéntes éppen a válasz keresésén és/vagy megfogalmazásán dolgozik. Kérlek ne módosíts ezen a szakaszon!
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Bevezetők[szerkesztés]

{{nyitva}}(?). {{nyitott}} és {{A hullámvonalakat hagyd meg aláírásként a kérdésed alatt!}}
(Megjegyzés: a hosszúnevű sablont a preload helyezi el a szakaszban a kérdésfeltelvéskor.)
Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

{{k}}(?) és {{v}}(?)
(Megjegyzés: A hosszú nevű sablont töröld ki, úgy használd.)
Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

{{még}}, {{visszakérdezés}}(?)
(Megjegyzés: A hosszú nevű sablont töröld ki, úgy használd.)
További információt szeretnénk a kérdezőtől. Beírhatod, ha a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra kattintasz.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

{{mia}}(?)
(Megjegyzés: A hosszú nevű sablont töröld ki, úgy használd.)
További információt szeretnénk a kérdezőtől: Mi a kérdés? Beírhatod, ha a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra kattintasz. Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!
{{lex}}(?)
(Megjegyzés: A hosszú nevű sablont töröld ki, úgy használd.)
Sajnos nem érezzük illetékesnek magunkat ebben a kérdésben, a Wikipédia Tudakozója csak enciklopédiába, lexikonba való témákkal foglalkozik.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!
{{iksz}}(?) (Megválaszolhatatlan.)
{{nt}}(?) (A sablon elavult, ne használd.)
{{ism}}(?) (A sablon elavult, ne használd.)
{{vv}}(?) (A sablon elavult, ne használd.)

Irányító sablonok[szerkesztés]

Keretes[szerkesztés]

{{Tudakozó-kerek}}
{{Tudakozó-keresd}}(?)
{{Tudakozó-gugli}}(?)
{{Tudakozó-udvarias}}
{{Tudakozó-gyorsabb}}
{{Tudakozó-sokadik}}(?)

Keret nélküli szöveg[szerkesztés]

{{info}}(?) A következő Wikipédia-cikkekben érdemes utánanézned: Miskolc, Párizs és Moszkva
{{gugli}}(?) Erről a témáról nincs szócikkünk, de ha egy külső keresőbe, mint amilyen például a Google beírod, hogy diákok fóruma , akkor az elvezet téged a szóba jöhető oldalakhoz.
{{Tudakozó-nemkereső}}(?) Ne haragudj, de ez nem egy keresőprogram. Kérlek fogalmazd meg pontosan, hogy mi a kérdésed, mire vagy kíváncsi. Ennek hiányában sajnos nem tudunk segíteni.
{{Tudakozó-beír}} Beírtam testvérprojektünkbe, a Wikiszótárba. Kattints ide: konzekvens.
{{Tudakozó-gyik}}(?)
{{Tudakozó-wikt}}(?) Megtalálható testvérprojektünkben, a Wikiszótárban. Kattints ide: küvetta.
{{keresd}}(?) Írd be a Wikipédia ablakának jobb szélén található keresőablakba: Hunyadi Mátyás , majd kattints arra a gombra a keresőablak alatt, ami így néz ki: Menj, és máris megtalálod a keresett cikk(ek)et.

Elutasító sablonok[szerkesztés]

Keretes[szerkesztés]

{{Tudakozó-ilyen}}
{{Tudakozó-általános}}
{{Tudakozó-házifeladat}}
{{Tudakozó-tanácsadás}}

Sajnáljuk, de nem tekintjük, nem is tekinthetjük feladatunknak a jogi, orvosi, gazdasági vagy más, szakmai tanácsadást. Csak azt tudjuk ajánlani, hogy ilyen jellegű kérdéseiddel fordulj szakemberhez.

{{Tudakozó-hivatal1}}
{{Tudakozó-eü}}
{{Tudakozó-orvosi}}
{{Tudakozó-kocsmafal}}
{{Tudakozó-mentor}}
{{Tudakozó-szerkessz-bátran}}
{{Tudakozó-kértcikk}}
Sajnáljuk, de egy téma teljeskörű kifejtése meghaladná a Wikipédia:Tudakozó kereteit.

Ha az a célod, hogy egy új cikkre tegyél javaslatot, akkor idekattintva próbálhatsz meg kedvet csinálni azoknak, akik éppen témát keresnek maguknak.

Az előzetes tájékozódásod során talán sikerült is már némi anyagot gyűjtened a témádhoz, és így kedved kerekedett ahhoz is, hogy magad írd meg a hiányzó cikk első, kezdeti változatát. Megteheted, hiszen a Wikipédiában az olvasók egyben a szerkesztők is.

Kérünk, hogy csak olyasmit vegyél fel a Wikipédiába, amiről már máshol is van publikáció, és hogy jelöld is meg pontosan, hogy mik voltak a forrásaid, valamint hogy tartsd tiszteletben a szerzői jogokat.

{{Tudakozó-rendőrség}}
{{Tudakozó-telefon}}
{{Tudakozó-vöröskereszt}}
{{Tudakozó-családfa}}
{{Tudakozó-napi}}
{{Tudakozó-fórum}}
{{Tudakozó-választás}}
{{Tudakozó-utazás}}
{{Tudakozó-máv}}
{{Tudakozó-jog}}
{{Tudakozó-szótár}}
{{Tudakozó-ksh}}
{{Tudakozó-wikikönyvek}}
{{Tudakozó-rejtvény}}
{{Tudakozó-eltévedt}}

Valószínű, hogy a kérdését, üzenetét valaki másnak szánta, és csak tévedésből került egy enciklopédia - főleg műveltségi kérdésekben segítő - olvasószolgálatához.
Ne feledje az üzenetet az eredeti címzettnek újra elküldeni!

{{Tudakozó-okoskata}}
{{Tudakozó-42}}

Keret nélküli szöveg[szerkesztés]

{{Tudakozó-e-mail}} (A Te érdekedben kitöröltük az itt megadott személyes adatokat. A web-oldalunk nyilvános, bárki olvashatja: ezért nem tanácsoljuk, hogy az e-mail-címedet, címedet, telefonszámodat vagy más hasonló személyes adatodat az interneten így közzétedd. A választ kizárólag ugyanide, a kérdésed alá írjuk.)
{{Tudakozó-egri}} Cikkünk: Egri csillagok. Itt: (A regény elektronikus kiadásban, pdf és lit formátumban) elolvashatod a könyvet is, de a „Fülszöveg”-re kattintva annak rövid ismertetőjét is. Ugyanott fel is olvastathatod magadnak. Ez a Google-féle keresési-találati lista is segíteni fog a kutatásodban: [1].
{{Tudakozó-szent-péter}} Itt: Mikszáth Kálmán: Szent Péter esernyője (Magyar Elektronikus Könyvtár) elolvashatod a könyvet is, de a „Fülszöveg”-re kattintva annak rövid ismertetőjét is. Ez a keresés is segíteni fog: [2]
Ez az aktuális töri vetélkedő. {{vetél|Templomosok}} ~~~~ Ez az aktuális töri vetélkedő. Nem lenne fair, ha mi oldanánk meg a kérdéseket helyetted. Próbáld meg inkább a témábavágó cikkeket megnézni. Mi evvel a keresővel szoktunk a válasz után kutatni: [3].
A következő hely(ek)et ajánljuk még a figyelmedbe: Templomosok.
Sok sikert kívánunk! ~~ ~~
{{leona}}(?) ~~~~ Ez az egyik leona rejtvény. Ne vedd rossz néven, de ez itt nem egy rejtvényfejtő fórum, hanem az enciklopédia olvasószolgálata. Akkor kívánunk segítséget nyújtani, ha egy adott cikkből hiányzik valamilyen, az enciklopédiába illő információ, vagy ha valakinek segítség kell ahhoz, hogy megtalálja, melyik cikk illetékes egy idevaló témakörben. Éppoly kevéssé vállaljuk a rejtvények megfejtését, mint a házifeladatok megoldását.
Ha mástól várod a megfejtést, nem pedig magad akarsz azután kutatni, akkor a választ keresd inkább a leona fórumán, a spoilerek között.
Jó szórakozást kívánunk!

Barátkozó sablonok[szerkesztés]

{{Tudakozó-segíts}}(?)
Kérjük, segítsen nekünk! A Wikipédiát önkéntesek szerkesztik, és sosem vagyunk elegen. Ha a kért témáról olyan tényszerű információkat tud hozni, amelyek eredetét – könyvet, újságcikket, komoly honlapot, tévéműsort – a cikkben forrásként meg tudja nevezni, és az információi elegendőek legalább egy kis szócikkre, akkor regisztrálás nélkül is gyarapítani tudja az enciklopédiát. Mindig örülünk az új szerkesztőtársaknak. Legyen tárgyilagos, ne közöljön magánvéleményt. A cikkek szerkesztésének módjáról majd többet olvashat erről az oldalról kiindulva, de előszörre elég csak a szöveget megírnia. Ha a(z) [[Nem adtál cikkcímet!]] linkre kattint, máris hozzákezdhet. Köszönjük!

A(z) „Tudakozósablonok” kategóriába tartozó lapok

A következő 73 lap található a kategóriában, összesen 73 lapból.