Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2011-07-04

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Arthur Schopenhauer írásai[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Arthur Schopenhauer írásai tekinthetők nihilista írásoknak? A válaszokat előre is köszönöm! Engusz vita 2011. július 4., 00:26 (CEST)[válasz]

Az angol google találati listájában (Arthur Schopenhauer Nihilist) több helyen olvasható jelzőként, hogy "a nihilista Arthur Schopenhauer". Ezek szerint, a kérdésedre a válasz: igen. De azért várd meg egy témában jártasabb wikipédista válaszát is! (: barricade breaker vita 2011. július 4., 00:45 (CEST)[válasz]

Horváth István (Sunyi), Dorog[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

== Szeretném tudni, hogy Horváth István (Sunyi) focistáról Dorog van-e bejegyzés ==
Azt szeretném megtudni, hogy
--78.131.120.228 (vita) 2011. július 4., 09:08 (CEST)[válasz]

válasz:

A kérdésedre a választ úgy kapod meg, hogy - idézem a Tudakozó elején lévő keretes szövegben leírottakat - követed az alábbi tanácsot:
2. Az enciklopédiába illő témában érdemes először is a Wikipédia ►keresőjével próbálkozni. Ott keresőszavakat használhatsz.
Vagyis - a linkre kattintás után - pl. kezdd el írni a keresett személy nevét. A Wikipédia - ahogy írod be a keresőszót, máris - ajánl tíz létező címszót, amely lista aszerint változik, ahogyan írod tovább a szót-szavakat!
Sajnálattal állapíthatod meg, hogy - ha rákattintasz a Horváth István (egyértelműsítő lap)-szócikkünkre (erre érdemes, mert ebben fel van sorolva az összes Horváth Istvánunk!) - nincs a kérdezett személyről szócikkünk!
vitorlavita 2011. július 4., 10:50 (CEST)[válasz]

Melyik tenger partján fekszik Thesszaloniki[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy
--46.102.33.143 (vita) 2011. július 4., 17:23 (CEST)[válasz]

Thesszaloniki az Égei-tenger partján fekszik. LApankuš→ 2011. július 4., 17:37 (CEST)[válasz]

Hajdúszoboszló Arany Oroszlán szálló[szerkesztés]

További információt szeretnénk a kérdezőtől: Mi a kérdés? Beírhatod, ha a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra kattintasz. Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!
== hajduszoboszlo arany oroszlan szalo ==
Azt szeretném megtudni, hogy
--86.125.151.246 (vita) 2011. július 4., 21:14 (CEST)[válasz]
A fel nem tett kérdésre talán ez a válasz: a hajdúszoboszlói Arany Oroszlán Panzió-Étterem honlapja... - vitorlavita 2011. július 4., 22:30 (CEST)[válasz]