Szerkesztővita:Szigetimatyas

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Képészmérnök 9 évvel ezelőtt a(z) Hiányos leírólap témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Szigetimatyas!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Pakos üzenet 2008. szeptember 6., 17:20 (CEST)Válasz

If you don't speak Hungarian, please click here.


Első lépések[szerkesztés]

Szia, üdvözöllek a magyar wikipédiában. Ez a lap a vitalapod, itt vitathatod meg kisebb-nagyobb dolgaidat szerkesztő társaiddal. A bemutatkozás a szerkesztői lapon ott van, nem kell, hogy itt is itt legyen. Néztem a Richard A. Knaak cikkedet. Nagyon örülünk, hogy létrehoztad ezt a cikket, de kérlek figyelj a fogalmazásra, és a formázásra. A fogalmazás nagyobb odafigyeléssel, a formai dolgok pedig egy kis "tanulással" könnyen elsajátíthatóak. Ajánlom figyelmedbe Az első lépések lapot. Ha próbálkozni szeretnél használd a Homokozót. További sok sikert, sok szép élményt, ha valami nem világos nyugodtan kérdezhetsz tőlem is, a vitalapomra írj bátran. :-)

Üdv: – Pakos üzenet 2008. szeptember 6., 17:20 (CEST)Válasz

Képek[szerkesztés]

Szia, az ilyen képekre Fájl:Diablofight.jpg kérlek ne tegyél közkincs sablont, mivel ezek egy jogvédett játékról készült képek, így te nem rakhatod közkincs alá. Kérlek olvasd el a Wikipédia:Felküldési útmutató oldalt – Timish levélboksz 2009. május 20., 21:13 (CEST)Válasz

Szia, a megoldás nem az, hogy kitörlöd az egész sablont a képről... A szoftverek/videójátékokra esetleg a {{kereskedelmi screenshot}}(?) tehető rá, ideiglenesen, az ilyen képek később törlésre kerülhetnek. Kérlek olvasd el a fentebb belinkelt felküldési útmutatót. Köszönöm. – Timish levélboksz 2009. május 21., 19:38 (CEST)Válasz

Hiányos leírólap[szerkesztés]

Az általad felküldött kép (BACCALAUREATUS.jpg) felküldésekor a felhívás ellenére nem adtál meg forrást és/vagy felhasználási feltételeket (licencet). Az ilyen képeket bizonytalan jogi státusuk miatt alapelveink értelmében rövid határidőn belül töröljük. Amennyiben a kép jogszerűen használható a Wikipédiában, kérlek, pótold a forrás és a licenc megadását. Javasoljuk továbbá, hogy a hasonló problémák megelőzése érdekében olvasd el a felküldési útmutatót. Felhívjuk figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt, rendszeres felküldése a szerkesztési jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönjük.
A képeidet itt találod listázva, kérlek, nézd át az összes általad feltöltött képet!

Képészmérnök vita 2015. április 8., 10:53 (CEST)Válasz